Nesze!szer

Te milyen melltartót veszel a póló alá?

2018. április 02.

 

 

bmu_essentials_mwhp01_hipster_p1200_1.jpg

 

Önvallomásos beismerés következik. Ahogy kibújik a napocska vééégre a felhők közül, vetkőzni kezdünk.... ez persze még nem a vallomás volt. A lényeg, hogy lazábban öltözködöm én is, mi is, csajok. A pulcsit pólóra váltjuk a legtöbben, vagy áttetsző kis blúzocskára. És bizony, ilyenkor a télen használt melltartók tetemes része megy a szekrény mélyére. Mert csipkés. Mert nem olyan szép. Mert átlátszik a fehér pólón. Mert kilátszik. Mert túl élénk a színe. Vagy például azért, mert a meleg időben nemes egyszerűséggel beleizzad az ember (lánya). 

 

Lehet, hogy sokatoknak lesz segítség, amiről most írunk. Ugyanis a Triumphnak kijött egy Body Make-up Essentials kollekciója, pont ezekre a problémákra gondolva (ideje volt már!) A Magic Vire technológiát, ami azt jelenti, hogy az anyag néhány perc alatt átveszi a test hőjét és könnyű anyaga által is egész nap tökéletes kényelmet ad, mint a puha körmerevítő is. Az egész olyan, mintha egy második bőröd lenne, nem érzed a korábban ismert jaj, nyom a melltartó érzést. Nem húzogatod, ha senki nem néz oda... egyszerűen jó és kész. Kellemes, kényelmes viselni, a csodás körmerevítő tart rendesen, ami azért szuper. Ilyenkor, a melegben ugye 3 szín jöhet szóba. A nude, a fehér és a narancs vagy rózsaszín. Na, a Body Make-up Essentials pont ebből a 3 színből áll. Mutatjuk is... és bugyik is vannak hozzá, ami a másik mániánk nyáron. Mert ugye a fehér nadrágon, vagy virágos ruhácskán a mintás is ciki lenne. Ezek a popsira is jól illeszkednek, nem izzadsz beléjük. Oké, akkor ezt már értitek. Mi egy szettet már beszereztünk, kérjük a napsütést hozzá, a ruhatárunk már készen áll! 

Ps: a Triumph oldalát ITT találjátok. Hasznos ám!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr4313788096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása