Nesze!szer

Tavaszi sminktrendek egyenesen a Kifutókról! - Vendégposzt!

2018. április 01.

 

nesze_tavaszi_sminktrend_kezdokep.jpg

 

 

Párizstól Milánóig, New York-tól Londonig figyeltük a kifutókat, hogy összegyűjthessük nektek a legtutibb sminktrendeket az idei tavaszi-nyári szezonra. Ragyogó bőr, élénk szemhéjfestékek, vörös ajkak? Egy kis
ügyességgel Te is becsempészheted a divatbemutatók szépségtrükkjeit mindennapjaidba.

Ragyogás Mindenekfelett
Az eltúlzott highlighter őrület már a múltté, az egészségesen ragyogó bőr és a csillámló ajkak azonban továbbra is uralják a szépségtrendeket. Újra hódítanak a finom csillámokkal dúsított szájfények is, és a ragyogás az arccsontodon túl a szemhéjadon is megjelenhet, mint ahogy az Adam Selman, Vicky Zhang, vagy Roland Mouret kifutóin is történt.

illusztracio1.jpg

 



Pecsételt Tusvonal
Cicás, milliméter pontosan meghúzott szemhéjtus? Felejtsd el! Nézd meg ezeket az eltúlzott, már már kisujjal odabiggyesztett íveket és ne stresszelj tovább. Olyan márkák modelljein láthattuk ezt a technikát, mint a Tom Ford vagy a formabontó Jason Wu, így ha Te is újító szellemű vagy, akkor mindenképp adj egy esélyt ennek a szemfestésnek.

 

illusztracio2.jpg



Totál Piros
A vörös ajkak egyszerűen nem tudnak kimenni a divatból. Igaz, ahány kifutó annyi féle megoldást láthatunk. A Badgley Mischka-nál például a szemhéjra is ugyanaz a vörös rúzs került, mint az ajkakra. Helmut Lang modelljei csodaszép piros ombre ajkakat kaptak,. A Philosophy-nál pedig szájfénnyel turbózták fel az összképet.

 

illusztracio3.jpg



Élénk Tekintet
Az egyik leggyakrabban előforduló trend a szuper élénk szemhéjpúderek használata volt. A divatbemutatók során felfedezhettük a szivárvány szinte minden árnyalatát; Tracy Reese-nél napsárga, a Marni-nál mélykék míg a Byblos lányain többek közt élénk narancssárga szemhéjfestést is láthattunk.

illusztracio4.jpg

 



Hableányok a Szárazföldön
Továbbra is az élénk szemfestékek trendjéhez kapcsolódunk, de egy szinttel magasabbra emeljük a tétet. Több divatház kifutóin láthattunk ugyanis sziréneket idéző sminkeket, a menta, a türkiz, a tengerkék árnyalataiban, s ez
garantáltan a tavasz –és a nyár- egyik legfelkapottabb trendje lesz. Inspirálódj Te is a House of Holland, Tadashi Shoji vagy Emporio Armani kifutós sminkjeiből.

illusztracio5.jpg



Neked melyik a kedvenc tavaszi sminktrended?

 Szőke Anna, a The Sparkling Blueberry bloggerének köszönjük a vendégposztot,  blogját ITT találhatjátok!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr713788282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása