Nesze!szer

Amikor egy pasinak stílusa van: Árpa Attila is Thomas Breitlingben

2018. március 22.

 

tb_uzletnyitas_arpa_attila_20180316.jpg

 

Az igazság az, hogy egy igazán jól öltözött és ápolt férfitől azért megdobban az ember szíve. Ma már a metroszexualitással senkit nem lehet elbűvölni, mondta Árpa Attila is, akiről tudjuk, mindig igazán stílusosan néz ki. Lazán, de mégis stílusosan. 

A Thomas Breitling kimondottan az olyan 30-50 éves férfiak igényeit igyekszik kielégíteni, akik önálló ízléssel rendelkeznek, és pontosan tudják, mit akarnak. A filozófia megnyerőnek látszik, hiszen a mostani 720 négyzetméteres flagship store már a kilencedik üzlet Magyarországon, és hamarosan nyílik az újabb Hévízen, majd június elsején az első horvátországi, Zágrábban. A piarista épület Váci utcai oldalán található boltban, március 16-án Attilán kívül Sasvári Sándor és Győrfi Pál is megmutatta, nekik mely darabok a kedvenceik, vagy lesznek azok, az idei tavaszi-nyári szezonban, ami várhatóan idén is bekövetkezik  majd.

Csajok, ha nem tudjátok, mit hozzon apunak a nyuszi, bátran ajánljuk ezt az üzletet, végre igazán vidám, de közben mégis letisztult darabokat találtok!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr813766256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása