Nesze!szer

Tükröm tükröm....

2018. március 18.

 

tukromtukrom.jpg

 

A Lélek/ Tudat/Isten/Forrás vagy nevezd ahogy akarod testet ölt az anyag síkján azért, hogy Önmagát tapasztalja, minthogy tudás csak tapasztalat útján születik.  Képzeld el, hogy a testetöltés pillanatában belépsz egy tükörlabirintusba, melynek egyetlen kijárata van. 

Minden tükör egy-egy kapcsolatunkat szimbolizálja, melyben a társ (munkatárs, férj, feleség, szerető, szomszéd, szülő, barát, testvér....) tükrében az önmagunkban rejlő dolgokat láthatjuk meg tisztán. Egyetlen olyan tükör van, a labirintus végén, melyen át tudunk menni, ki tudunk jutni a labirintusból, szimbolikusan eggyé tudunk olvadni önmagunk képével, az pedig az az egyetlen nő vagy férfi, aki a lelkünk másik fele, vagy az ikerlángunk, vagy nevezd ahogy akarod.

Ahhoz, hogy azt az egy tükröt megtaláljuk, előbb nekimegyünk az összes többinek, hogy megtudhassuk, hogy melyek azok, amelyek nem az az egy.
Vagyis, ahhoz, hogy megtudjam, hogy ki vagyok, előbb azt tudom meg, hogy ki nem vagyok.

Henn Edit

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr1613749272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása