Nesze!szer

Észveszejtően izgalmas fehérneműk Valentin-napra!

2018. február 11.

 

ornemental_essence.jpg

 

 

A szerelmesek napjára izgalmas fürdősót, fürdőbombát és habot már ajánlottunk nektek, most mutatnánk azt, amit szintén javaslunk. Már és amennyiben sokat vársz az estétől...  Számunkra a fehérnemű mindig bizalmi kérdés. Olyan, mint a jó nőgyógyász, vagy a körmös. A minőségben hiszünk leginkább. A Triumph mindig is életünk egy fő alappillére volt, mert hosszú évekig bírják a melltartóik, mindenféle sérülés nélkül, mosógépben mosva. És most annyira, de annyira különleges kollekció jelent meg, amit látnotok kell. Liv Tyler Essence darabjairól van szó, van benne izgalom rendesen.

 

ornamental_essence_1.jpg

A fekete Ornamental nekünk azért tetszik, mert az alakformáló szoknyának, hát hogy is fogalmazzunk... sokat köszönhet az ember egy passzentos ruha alá felvéve. A melltartó hozzá pillangó formájú és blúz alatt is jól mutat

ss18_triumph_a_atl_essence_liv_tyler-5_digital_instagram_2000x2000px.jpg

 

A Translucent névre hallgató kreáció az, ami teljesen elvarázsolt bennünket. Az igazság az, hogy lehet, hogy ebből lecsapunk egyre, még Valentin előtt. Ez a lila meseszép és a különleges fazon és vonalvezetés még izgalmasabbá teszi az egészet.

captivating_essecnce_1.jpg

 

A Captivating Essence bodyja maga a varázslat. Légkönnyű csipke tüllel kombinálva. Akár ki is villanthatod egy blézer alól, persze, ez utóbbit begombolva. A piros melltartóról pedig ódákat lehetne zengeni, mert felpróbáltunk már egyet és tart rendesen, amellett, hogy gyönyörű és izgalmas.

 

 

Ps: amennyiben nem magatoknak szeretnétek megvásárolni, halkan megsúgjuk, a Triumph üzletekben a párotoknak is segítenek a tökéleteset fehérneműt megtalálni az eladók. Hogy tényleg tökéletes ajándékot kapjál, halkan súgd meg azért szíved hercegének a méretedet... 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr9213646776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása