Nesze!szer

Pamela Anderson és Nastassja Kinski magyar tervező ruhájában!

2018. február 01.

 

pamelamerokezd.jpg

 

 

 

A Lambertz cég Németországban az egyik legnagyobb édességipari márka. Kölnben van a székhelye, így ott rendezik meg a “LAMBERTZ MONDAY NIGHT” névre hallgató eseményt, ami egy hatalmas show műsorral egybekötött divatbemutató tulajdonképpen. Ez nagyon neves dolog a németeknél, az esemény óriási publicitást kap, aznap este a város tele van amerikai színésszel és a fontos német személyiségekkel.


A kollekciót, amely bemutatásra kerül, a termékeik felhasználásával kell megtervezni, minden évben van egy vezér motívum ami alapján készül a dizájn. Volt már Dolce Vita, és Az ABBA korszak is. Több ismert tervező is dolgozik ilyenkor a projekten. Az idei party azért is volt különleges, mert ez a 20. volt. Tehát a jubileumra még többet, még jobban akartak a szervezők és már maga a tematika is ez volt.
Peter Mero, magyar divattervező már 3 éve van ebben az egészben benne, ők készítik általában azoknak az ismert embereknek a ruháit, kosztümjeit, akik fellépnek a műsorban. (Persze, azért ebben az is tükröződik, hogy sokan már eleve Peter munkáit választják, megnézve az előző évi ruhadarabokat.)

Az eseményre azért már előtte hetekkel megy a készülődés, Peter is két hónappal korábban már dolgozik a projecren.  Pamela Anderson már tavaly is részt vett a rendezvényen. Most a menedzsmentje előre kért képeket arról, milyen ruhákat tudna felvenni a vörös szőnyegre majd. A sok kép közül Pamela 3 kreációt választott ki, de fontosnak tartotta, hogy olyan tervezőtől legyen ruhája, aki a helyszínen is tud alakítani, ha kell. Így mindent tudni akart a magyar divattervezőről. Pamela Kölnbe érkezve Mrs. Happy néven becsekkolt a szállodába, nem voltak testőrei, vagy kísérete és kedves, közvetlen volt. A Baywatch egykori sztárján tökéletesen állt a kreació, amit a  tervező készített, nem kellett semmit alakítani, minden az előre elkért méretek alapján készült és pontosan passzolt is rá. A rendezvényen Nastassja Kinski is részt vett, akinek a menedzsere ott, a helyszínen kereste fel a magyar csapatot, mert úgy hallotta: szép, amiket készítenek. Így Nastassja is Peter Mero ruhában volt a show-t megelőző vacsora estéjén. (De még az is lehet, hogy máshová is fog Mero kreálmányban menni, ugyanis elkérte a a tervező minden elérhetőségét, hátha szüksége lesz rá.) Gratulálunk, sok ilyet még! 

 

 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr9413622562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása