Nesze!szer

A következő héten jön a segítség!

2018. január 14.

 

havaskutya.jpg

 

 

Ezen a héten kapunk néhány próbát. Sorsfordítóakat. Először megijedsz a helyzetekből, aztán jön hozzá az angyali segítség és ezáltal fejlődsz sokat. Jön az előrelépés, ami nem úgy érkezik, mint egy ajándék, szalaggal becsomagolva. Ne pánikolj be, ne fuss el. Minden a javadat szolgálja. Ne dugd a fejed a hókupac alá, ez egész január közepére érvényes lesz. És most jöjjön a számmisztika szempontjából a hét, Schilling Péter tolmácsolásában.

 

 

A 9-es szám energiája azért érkezik hozzád az elkövetkező héten, hogy angyali védelmet és útmutatást nyújtson neked

A nehéz döntések idején, amikor új út nyílik meg előtted az a legfélelmetesebb érzés, hogy egyedül kell végigcsinálnod mindezt. Ez az energia azonban arra emlékeztet téged, hogy soha nem vagy igazán egyedül, hiszen az angyali segítőid mindig melletted állnak. Egyrészt ott van az Isteni Éned égi útmutatása, ami tévedhetetlenné tesz téged, ahogy egyre inkább megtanulsz megbízni benne és ráhagyatkozni. Másrészt ott vannak a külső segítők is, akik a megfelelő pillanatban felbukkannak az életedben és átsegítenek a nehézségeken. 

Ha bátran haladsz előre az úton azzal kifejezed az égi útmutatásokban való feltétlen bizalmadat. A segítség nem feltétlenül abban a pillanatban érkezik amikor kéred, hanem akkor, amikor szükséged van rá. A bizalmad akkor erősödik, ha nem torpansz meg, hanem átadod magad az Isteni Éned vezérlésének. Csak haladj előre az úton és amikor az elágazáshoz érsz egyértelműen tudni fogod merre kell fordulnod!

A 6-os és a 15-ös számok energiája most azért érkezik az életedbe, hogy segítsen neked meghozni egy fontos döntést

Ha van az életedben egy helyzet, amivel kapcsolatban már régen döntést kellett volna hoznod, de nem volt elég bátorságod hozzá, akkor a most érkező energiák segítenek kibillenteni a holtpontról. Könnyen lehet, hogy a helyzet, amivel kapcsolatban bizonytalannak érzed magad már régen meghaladottá vált és csak azért maradtál benne, mert nem akarsz megbántani másokat. Most olyan erő ébred benned, aminek a hatására könnyedén ráeszmélsz a valóságra és képes leszel megtenni az eddig nehéznek tűnő lépéseket.

Egyszerűen engedd meg magadnak, hogy a szíved vezessen! Ne hagyd, hogy a kétségeid és a félelmeid visszahúzzanak! Arra menj, amerre a szíved húz és biztos lehetsz benne, hogy nem jutsz zsákutcába! Ha döntened kell, akkor dönts belülről és ne az észérvek alapján! Lesznek, akik megpróbálnak eltántorítani, de te tarts ki bátran a vágyaid mellett, amiket belülről erősebbnek fogsz érezni most minden kifogásnál! Ne törődj vele mit gondolnak erről mások, most csak önmagadra gondolj!

A 7-es szám energiája azért érkezik most hozzád, hogy segítsen megtalálni a helyes utat

A legnagyobb félelem mindig azzal kapcsolatban ébred benned, hogy mihez kezdj azután, hogy magad mögött hagytad azt a helyzetet, ami már csak visszahúzott téged. Ez az energia most azért érkezik hozzád, hogy utat mutasson neked, miután meghoztad a bátor döntésedet. Egy olyan új ösvény nyílik most előtted, amit eddig nem is vettél észre. A most feltáruló lehetőség azáltal válik számodra láthatóvá, hogy meghoztad a döntésed. Most az a legfontosabb, hogy a bátor döntésedet haladéktalanul bátor tettek kövessék.

Ez az energia abban is segít neked, hogy könnyebben képes legyél elengedni a múlt visszahúzó terheit. Bármi, amit eddig súlyos teherként cipeltél magaddal most lehullik rólad. Az első lépéseket talán nehezen fogod megtenni, mintha ólomsúlyok lennének a lábadon. Hamarosan azonban azt fogod érezni, hogy egyre könnyebbé és könnyebbé válik minden lépésed. Egyre tisztábbá válik az előtted álló út, egyre szélesebb lesz az ösvény és egyre mélyebben fogod érezni, hogy helyesen döntöttél, amikor a változás mellett tetted le a voksodat.

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr513574241

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása