Nesze!szer

Advent második gyertyája után: tegyük le a terheket!

2017. december 10.

 

christmas_mood.jpg

 

Nem, nem ez lesz életünk legkönnyebb hete. Viszont nagy, nagy emelkedésre ad lehetőséget a próbatételek időszaka. Advent második hete részint a mértékletességről szól (hello karácsonyi céges partik!), részt a múltból hozott terhek letételéről. Nem, itt nem a Mikulás zsákjára gondolunk, hanem olyan karmikus dolgokra, amelyeket akár előző életből cipeltél át magaddal. Az is lehet, hogy családi terhet hozol, mondunk is erre egy példát. Ha valamiért az van a famíliában, hogy a nők mindig csak másodrangúak voltak és ebbe bele is törődtek, mintegy ilyen az én sorsom felhanggal, akkor most jó esélyed van, hogy ettől megszabaduljál. Ellenkező esetben ugye te is ezt a családi, generációkon átívelő "szokást" mintázod és mindig olyan helyzetbe hozod magad, hogy elnyomottként élj a párkapcsolatban. Ezen a héten ez is tisztulhat, ha minden este meggyújtod a gyertyákat és picit koncentrálsz a problémákra, vagy arra, amiben fejlődnél. Nagy adománya ennek az időszaknak, hogy az önértékelésünk is nőhet, ami a pénzzel is kapcsolatban áll. Ha ügyes vagy és rendesen "dogozol", meditálsz picit, akkor az is lehet, hogy egy régen várt fizetéseddel csenget végre a postás. (Urielt hívhatod segítségül, ha már ilyen ügyes spiri vagy.)  Tehát karmák, nehéz családi minták letételére fel, és nőjön azaz önértékelés (és bankszámla)!

És most jöjjön a számmisztikai része a jövő hétnek, Schilling Pétert idézve:

Az idei utolsó nagy próbatétel abban áll, hogy van e elég bátorságod meghozni a nehéz döntéseket és magad mögött hagyni a visszahúzó erőket, vagy továbbra is fogva tartanak téged azok az emberi játszmák, amik a régi energiához és a múltadhoz kötnek téged. Itt az ideje, hogy végleg leszámolj a visszahúzó erőkkel. Az előtted álló héten ismét előtérbe kerülnek azok a helyzetek és kapcsolatok, amelyek a saját beleegyezéseddel rabláncon tartanak téged. A szíved most megsúgja számodra, hogy mit kell kezdened ezekkel a kapcsolatokkal. 
.
Az 50. hét energiáinak számmisztikai képlete
2017.12.11
2  8  3  2
  10      5
       15
        6


A 11-es és a 2-es szám energiája azért érkezik most hozzád, hogy megmutassa neked milyen hatalmas erő és bölcsesség lakik benned

A spirituális fejlődésre fordított éveid nem múltak el nyomtalanul, ezért az idei év intenzív energiáinak hatására aktiválódtak azok az új spirituális képességek, amelyek már egy új korszak hírnökei a földön. Talán túlságosan nagy szavaknak hatnak majd, amit mondani fogod, de hidd el egyike vagy azon embereknek, aki először lépik át az új spirituális korszak küszöbét. Máshogy látod és máshogy érzékeled magad körül a világot, mint a többség, akik nem tették meg veled ezt a rendkívüli utazást.

A régi és az új világ között lévő energetikai különbség óriási, ami hatalmas erőt ad neked. Ezt az erőt azért kaphatod meg, mert bölcsesség is párosul hozzá. A fejlődésednek olyan fokára érkeztél, hogy nem akarsz visszaélni semmilyen erővel. Éppen ellenkezőleg az erődet arra akarod használni, hogy jót tegyél másoknak. Használd az erődet arra, hogy felfedezd és benépesítsd az új világot az álmaiddal. Ne légy kishitű, az álmaid épp elég bölcsek és érettek ahhoz, hogy meghatározó szerepet kapjanak az új világ felépítésében.

Az 5-ös szám energiája azért érkezik most hozzád, hogy felszabadítson téged a múlt terhei alól

Különleges helyzetben vagy, mert anélkül születhettél újra, hogy meg kellett volna halnod. Korábban egy ilyen mértékű fejlődési ugráshoz, amin most keresztül mentél hátra kellet hagynod a testet és új testben kellett új életet kezdened. Ez nem könnyű, erre még soha azelőtt nem volt példa az emberiség történetében. Egyszerre él most benned az új és a régi. Időre van szükséged, amíg a régi energia nyomai teljesen kitisztulnak belőled és nem mérgeznek tovább téged.

Ez az energia a folyamatosan érkező intenzív változásokkal azon dolgozik, hogy felszabadulhass a múlt terhei alól. A régi energiában évtizedek és évszázadok teltek el a történelemben változás nélkül, most meg néhány hét alatt is olyan változások történnek, amihez korábban emberöltők voltak szükségesek. Ehhez segítségre van szükséged és ez az energia segít hozzászokni ehhez, segít abban, hogy könnyebben befogadd az új rezgéseket és elengedd a homokzsákként  visszatartó régi energiákat.

A 15-ös szám energiája most azért érkezik hozzád, hogy leverje rólad a múlt bilincseit

A régi megállapodásaid lejártak, már nincsenek karmikus szerződések, amik miatt benne kellene maradnod olyan emberi kapcsolatokban, amik csak szenvedést és boldogtalanságot okoznak neked. Bármit érzel is ezzel kapcsolatban az már csak a múlt árnyéka. Már csak egy fantom érzés láncol hozzá olyan emberekhez, akiket szíved szerint már elengednél. Felesleges táplálnod magadban a lelkiismeret furdalást, mert nem tartozol senkinek semmivel.

Ez az energia most azért érkezik, hogy megmutassa neked, hogy szabad vagy. Nem kötnek már bilincsek senkihez. Ha akarsz szabadon elmehetsz és senki nem fog számon kérni ezért. Nem véletlenül van jelen az 5-ös szám ebben az energiában is, hiszen felszabadító erővel bír, abban a pillanatban, hogy kifejezed az ezzel kapcsolatos szándékodat. Csak el kell döntened, hogy tovább lépsz és az elengedés szinte magától megtörténik. Nincs mitől félned, mert a magas rezgésednek köszönhetően védelem alatt állsz.

A 6-os szám energiája azért érkezik most hozzád, hogy megmutassa neked az új szerető kapcsolataid jövőjét

Megérdemled, hogy szeressenek, egyszerűen azért mert csodálatos ember vagy. A szeretet rád talál abban a pillanatban, hogy megnyitod előtte a szívedet. Az idei évben volt alkalmad gyakorolni a szíveddel látás képességét. Ha folyamatosan nyitva tartod a szíved, akkor látni fogod azokat, akik tisztán és önzetlenül szeretnek azért aki vagy, nem azért amilyen szerepet játszol.  A szeretetért folytatott ádáz harc a régi energiához kapcsolódik. 

Az új energiában felül emelkedsz a harcokon, hogy meglásd a fényt a másikban és a másik is megláthassa benned. Az új energiában a szeretet az Isteni Önvalónak és nem a személyiségjegyeknek szól. Nem azért szeretsz valakit, amilyen, hanem azért mert meglátod benne önmagad Isteni Fényét és ő is meglátja benned a sajátját, hiszen a kettő egy és ugyanaz. A szeretet és elfogadást ott találod, ahogy te magad is meglátod a másikban önmagad Isteni Arcát.

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr8013470017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása