Nesze!szer

Advent első vasárnapja és hete: igazságosság

2017. december 03.

 

advent_elso_het2.jpg

 

Ma meggyújtjottuk az első adventi gyertyát. Az első hét már elkezdődött, ez az időszak mindig a belső munkáról szól, melynek végén megszületik a fény. És mi sokat tehetünk azért, hogy emelkedjünk, hogy sokkal, de sokkal jobban legyünk. (A Femina klubnak is lesz egy nagyon jó karácsonyi különkiadás, Szily Nórával, Pásztor Erzsivel és másokkal katt IDE!). Mindenben fontos a rákészülés. A karácsonyban leginkább. Talán unalmas és ezerszer leírtam már, bizonyos alkalmakra lélekben is meg kell érkezni. Ilyen egy esküvő, egy szülés és a Szenteste is. Hangolnod kell magadat, tisztítanod, felfényesítened! 

Advent négy hétből áll, minden hétnek más az energiája, üzenete. Az első hét az igazságosságról szól. Ezen a héten Gábriel a "felelős"' arkangyal. Ilyenkor bőven lehet imádkozni gyermekáldásért, ha valaki erre vágyik, megjön a "válasz". Ezekben a napokban próbáljunk minél tisztábban, igazságosabban kommunikálni. Amennyire lehet, zárjuk ki a lehúzó tartalmú híradók, rémhírekkel sokkoló híradások nézését, hallgatását, mert erősödni fog kicsit a negatív oldal. Egészségügyi problémáinkon is sokat tudunk javítani, ha ebben az egy hétben többet foglalkozunk a lelkünkkel. Minden este gyújtsuk meg az első gyertyát, ha csak néhány percre is és keressük a belső csendet! Ezek érzelmi regeneráló napok is, tessék a szívügyeket, esetleges régi lenyomatokat (volt pasik hada) gyógyítani! 

Nézzük meg, a számmisztika mit is mond az első hétre? Boldog várakozást nektek! 

Az előtted a héten megerősítést kapsz arra nézve, hogy továbbra is jó irányba tartasz. Látni fogod, hogy a céljaid felé hatalmas utat tettél meg. Bár hosszú út vár még rád mindenképpen érdemes lesz kitartanod, mert az energiák azt üzenik számodra, hogy nem vagy egyedül és mindig számíthatsz  a segítségükre és az útmutatásukra, hiszen az te igazi otthonod a lélek és a fény dimenziója, ami folyamatosan táplál téged

December első heti energiáinak számmisztikai képlete
2017.12.04
2  8   3   4
10     7
17
8

A 12-es és a 3-as szám energiája azért érkezik hozzád, hogy ne feledkezz meg róla hol kell keresned az igazi fényt

Anyagi testben és egy anyagi világban élsz. Az a legnehezebb dolgod, hogy folyamatosan megőrizd a hited abban, hogy az anyag csak egy burok számodra, amit kölcsönkaptál. Az anyagi világ csak egy színpad, ahol a kölcsönkapott testedben, mint egy jelmezben játszik izgalmas színdarabot a lelked. Mindaz amit magad körül látsz, hallasz, tapintasz, szagolsz és ízlelsz múlandó. De aki mindezt megtapasztalja, a fénylő lelked örök és múlhatatlan.

Ez az energia emlékeztet rá, hogy a lényeg mindig láthatatlan, de érezhető. Nem szabad megfeledkezned arról, hogy a láthatatlan az igazi és a látható az álom. A kettőt könnyű összekeverni egymással és az életedet azzal azonosítani, ami körülvesz. Amikor fontosabbá válik amid van, annál aki vagy, akkor megreked az életed és elakad a fejlődésed. Amikor a lelkedre helyezed a hangsúlyt az életed mindent megad számodra amire vágysz szinte még kérned sem kell, de a vágyaidért soha nem áldozhatod fel a lelkedet.

A 4-es szám energiája azért érkezik hozzád, hogy tovább folytassa stabilizáló és építkező munkáját

Ez az energia az anyagi világ energiája, ami ideköt téged ebbe a valóságba. Ennek az energiának a legnagyobb kihívása az, hogy túlságosan megfeledkezel a lelki oldaladról. Most azonban azért érkezik hozzád, hogy segítsen neked itt maradni a földön és megtalálni az egyensúlyt az új spirituális energiával. Az új energia a lélekkel átitatott anyag energiája, ami nem feledkezik meg a származási helyéről.

Most az a legfontosabb feladatod, hogy itt maradj a földön és hordozd magaddal az új energiát mindenhová, ahová mész. Az a feladatod, hogy a testedet és az anyagi valóságot is tiszteld, ahogy egy színész tiszteli színházat és a társulatot, ahol játszik. Azonban még a legnagyobb átéléssel játszott alakításod során sem szabad megfeledkezned, hogy te a fény dimenziójához tartozol. Játssz tovább úgy, hogy tudatában maradsz a valódi származásodnak. Ne menekülj a valóság elől, de ne is azonosulj vele túlságosan. Ez lesz az elkövetkezendő évek legnagyobb kihívása számodra az új energiában.

A 7-es szám energiája azért érkezik hozzád, hogy emlékeztessen a szent küldetésedre

Nagyon könnyű megfeledkezni a mindennapok rohanásában arról, hogy miért is vagy itt. Könnyű elfelejteni, hogy feladatod van itt. Lehet, hogy ez a feladat nagyon egyszerű, sokkal egyszerűbb, mint gondolnád. Sokszor pusztán a jelenléteddel, a példamutatásoddal, az elkötelezettségeddel teljesíted be a küldetésed. Nem kell nagy dolgokra gondolnod. A feladatod, hogy hordozd és tovább add a belőled áradó fényt. 

Olyan vagy,  mint egy gyertya, amiről újabb és újabb gyertyákat lehet lángra lobbantani. Akárhány gyertyát lobbantasz is lángra a te fényed nem fog csökkenni. Éppen ellenkezőleg, minden egyes lángra lobbantott lélek még nagyobb fényt fog teremteni körülötted. Ha egyszerűen örömet érzel az életed iránt és olyan életet élsz ami szeretettel és megelégedettséggel tölt el téged az már éppen elegendő ahhoz, hogy a belőled sugárzó fényt mások meglássák és szintén kérjenek belőle.

A 17-es és a 8-as szám energiája most azért érkezik hozzád, hogy megerősítsen benne, hogy jó irányba tartasz

A  17-es szám energiája a "Vezércsillag" szimbóluma, ami időről-időre visszatér, hogy megmutassa számodra az utat és bizonyosságot adjon számodra  a küldetésed valódiságáról és értelméről. Ezt a bizonyosságot érezheted mélyen legbelül és viszont láthatod az életed egyszerű eseményeiben, amik mind megerősítenek téged abban, hogy rendkívül fontos feladatot töltesz be még akkor is, ha mások szemében nincs olyan nagy értéke annak, amit csinálsz.

A 8-as szám energiája magabiztossá tesz téged és megerősíti számodra az Isteni Elhivatottság érzését. Valami folyamatosan hív magához. Talán soha nem éred el, de a távolság ami köztetek van arra ösztönöz, hogy ne állj meg az úton. A hívás olyan vonzást gyakorol rád, mint a Föld tömegvonzása, nem tudsz ellenállni neki, akkor sem ha minden akaratodat latba veted. Ez az érzés táplálja benned a tüzet és megerősít abban, hogy mindennap megtegyed a magad lépéseit az úton.

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr5913415019

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása