Peches ember ne menjen a jégre - mondja a dal és mi minden évben megpróbálkozunk ezzel. Nem foglalkozunk hülyeségek bevonzásával. A Városligeti Műjég már kinyitott és ennek örülünk is rendesen. Ezzel egy időben új szokásra tettünk szert. A karácsonyi vásárokra hagyjuk a forralt borozást, mert új kedvencünk lett a jeges csúszkálás közben, alatt és után. Bombardino a neve. Konkrétan isteni. Ez az Alpok környékéről származó alkoholos ital fogyasztható a Városliget Caféban. Őrületesen finom. Tejszínes, telt, finom, igazán téli, belülről melegítős. Na jó, aki gyerekkel érkezik, az a mentes változatot is kipróbálhatja. Otthon pedig így készítsd. De ígérd meg, hogy kipróbálod, mert annyira durván fini!
Otthoni Bombardino recept:
0,5 dl brandy vagy barna rum
1 dl tojáslikőr vagy 1 tojás sárgája
Vaníliáscukor és fahéj, ízlés szerint
Tejszínhab a díszítéshez