Nesze!szer

Advent! Nyerj Clinique adventi kalendáriumot!

2017. november 29.

 

 

clinique_sajat.jpg

 

Pillanatokon belül itt van Advent első napja. Egészen pontosan pénteken nyitjuk ki az első adventi ablakot. Ki ilyet, ki olyat. Szerencsére már a beauty cégek is gondolnak azokra, akik nemcsak csoki Mikikre vágynak. Sok szépséget láttunk idén, de választékban nekünk a Clinique adventi kalendáriuma jött be leginkább. Ugyanis konkrétan szenzációs minden ablak mögötti termék. Rúzs, arckrém, arcmaszk, szemránckrém, chubby, a szuper moisture surge, ecset, szempillaspirál és minden olyan, amire vágyunk. Gyakorlatilag az otthoni fürdőszobai szett és a sminkes táskánk tartalma együtt. Szuper kalendárium ez, igazán szépítő! 

Van kedved megnyerni ezt a csodálatos Clinique adventi kalendáriumot? Ezeket kell tenned hozzá:

1. Lájkoljad itt, a blogon ezt a postot.

2. A Nesze!szer facebook oldalán írd meg nekünk, te milyen terméket próbáltál vagy használsz a Cliniquetől. 

3. Csütörtök estig estig tart a játék, hisz pénteken már nyitni kell az első ablakot és a nyereménynek oda is kell érnie. Hajrá, szépüljetek karácsonyra! 

 

 

img_59c5b0bd75e93.png

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr2113404569

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása