Nesze!szer

De kit jegyzett most el Harry herceg?

2017. november 27.

 

 

harry-meghan-2z-z.jpg

 

Végre egy jó hír - mondottuk mi is ma, miután megküzdöttünk a kínaiak áramlása okozta dugókkal. Harry herceg és Meghan Markle (fordítva kellett volna írni, csak előre tettük a koronás főt...) ma hivatalosan is bejelentették eljegyzésüket. Ez csodálatos. De kérdés, ki is ez a Meghan, aki Anglia királyi családjába fog tartozni majd az esküvő után? 

bejelentos.jpg

 

 

Teljes nevén Rachel Meghan Markle 1981 augusztus 4-én született Los Angelesben, Amerikában, és ott is nőtt fel. Szépsége nem véletlen, mert igen vegyes géneket hoz. Édesanyja afrikai-amerikai származású, édesapja holland és ír ősökkel bír. Az ismertség nem távoli számára, hisz apja vezető operatőrként dolgozott Hollywoodban. Így Meghan gyerekkorában gyakran ellátogatott a Rém rendes család forgatására, melyet egyáltalán nem talált rémesnek. Tanítás után oda vezetett az első útja. A Northwestern Universityn és a Theater and International Relationsben diplomázott, dupla szakon, tehát nem buta lánnyal állunk szemben, sőt.  A diploma átvétele után Buenos Aires amerikai nagykövetségén dolgozott, így a diplomácia és a protokoll sem áll távol tőle, ami most elég jól fog jönni neki. Főleg, hogy Erzsébet azért nem lehet túl boldog, mert Meghan színésznő és nem nemes. 

 

De kanyarodjunk vissza a diplomata vonalhoz. Ez ugyanis hamar véget is ért, mert Meghan színészkedni kezdett.. Persze, nem saját elhatározásból, sőt Mondjuk úgy: hirtelen felindulásból. Egy közeli barátja, az egyetemen készült filmes felvételeiből egyet megmutatott egy menedzsernek. Innen elindult a lavina, hisz egzotikus szépsége sokakat megbabonázott 

Színésznőként 2002-ben debültált a General Hospital sorozatban. Ezt követően számos sorozatban tűnt fel. Látható volt többek közt: Century City, Cuts, Love, Inc., The War at Home, 90210, Knight Rider, Without a Trace, The Apostles, CSI: NY, The League, Castle, Fringe sorozatokban. Ismertséget a 2011-ben bemutatott Suits drámasorozat hozta meg számára. Rachel Zane jogi asszisztenst alakítja, akinek eleinte minden vágya, hogy ügyvéd lehessen. A sorozat jelenleg is fut az USA Network csatornán. 2013-ban főszerepet kapott a Random Encounters vígjátékban, 2014-ben pedig az Anti-Social krimiben játszik  Gregg Sulkinnal együtt.2016-ban főszereplőként volt látható a Dater's handbook romantikus-vígjátékban. Állítólag Harry herceg is rajongója volt korábban, a Brilliáns elmékben nyújtott alakítása miatt ideális nőnek nevezte. Meghan azonban nemcsak emiatt ideális, hanem mert jótékonysági vonalon is igen lelkes. Egy életmóddal foglalkozó honlapot alapított és működtetett, a tiszta víz mellett is kampányolt és az ENSZ Női Jogegyenlőségért küzdő szervezet tagja is. Apró szépséghiba persze, hogy volt már házas. De ezt a királyi házban már jól tűrik, hol vannak már azok a szigorú erkölcsök! A lesifotós képek tanulságai szerint igen szerelmesek egymásba Harryvel. Látszik, hogy van összhang rendesen! Hivatalosan tavaly nyár óta alkotnak egy párt. Egy interjúban azt állította: komoly kihívás Anglia egyik trónörökösével járni. Most pedig házasok is lesznek. Ez sem lesz kisebb "feladat". 

Meghan személyében igen stílusos családtagot köszönthetünk majd a családban. Az biztos, hogy Katalinnak az öltözködésében akadt egy új kihívója. Egyébként van két kutyája, szeret jógázni, imádja a sült csirkét, a baráti összejöveteleket és kalligráfiával foglalkozott régebben. Különleges nő, az biztos és nagyon várjuk már az esküvőt! .. meg persze azt is, milyen ruhája lesz! 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr213397515

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása