Nesze!szer

H&M karácsonyi kampány Nicki Minajjal Tim Walker kameráján át

2017. november 10.

 

hm-holiday-2017-campaign06.jpg

 

 Egy mesebeli erdőbe kalauzol bennünket Tim Walker, aki az idei ünnepi feelingért felelt a fast fashion cégnél. Nicki Minaj, Anna Ewers, Charlee Fraser és Mariacarla Boscono tűnik fel a print hirdetéseken, a kis filmben pedig Jesse Williams is. Ennek a felvezetés pedig elég cuki.

Az idei karácsonyra kis feketéket és pumpsöket is álmodtak nekünk "édzsendemék", némileg ekletikus a kínálat, de mégis egységes. A kreatívokon az erdő varázslatos, amit különösen jó dolog most látni, ugyanis a tízmilliószoros nap ma éjfélig tart. Ne felejtsetek el még egy teremtő meditációt elvégezni, vagy csak erősen koncentrálni arra, amit igazán szeretnétek. Mert a csoda nemcsak a kampányfilmekben lehetséges! 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr9013230921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása