Nesze!szer

Vidám vasárnap

2017. november 04.

 

zsilip_folyo.jpg

 

Az emberek túlbonyolítják a helyzeteket, amikor megpróbálják értelmezni azokat. Nagyon zavaró, ha megpróbálod értelmezni, hogyan és miért keletkeznek körülötted a különböző szituációk, vagy hogy ezek közül melyik jó és melyik rossz. Bele is bolondulsz, ha ezt mind meg akarod fejteni. De, ha csak arra figyelsz, hogy nyitva van-e a zsilip - vagy zárva, akkor az életed sokkal boldogabb és vidámabb lesz.

-A zsilip? Hát az meg micsoda?

Nevezheted forrásnak is. Minden pillanatban tiszta pozitív energia áramlik feléd. Úgy is mondhatnánk - olyan ez, mint a folyó. Ha elzárod a folyót zsilippel, nyomás alatt van, és nem folyik a víz. Amikor vizet szeretnél, csak felhúzod a zsilipet és bezúdul a víz. Ha zárva van, a víz csak áll. A te feladatod, hogy nyitva tartsd a teljesség miatt, a teremtés energiájának szabad áramlása érdekében. Ez az energia mindig áramlik, de neked kell beengedni.

Eshter és Jerry Hicks - Salamon beavató meséi

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr5113173210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása