Nesze!szer

Őszi-téli körömtrend

2017. szeptember 17.

 

 

 

oszikoromtrend_nyito.jpg

 

Minden évben visszatérő és új divat színekről beszélhetünk.  Bár még a vénasszonyok, jaj, dehogy az indán nyárról beszélhettünk, néhány napon belül nyomtalanul eltűnik a jó idő. (Ez van, ha utáljuk, akkor is ősz lesz!) A ruháknál megjelent most mindennél erősebben a mustársárga és a rózsaszín is például. Az előbbi nem annyira megy a körmökön, de például az opi is kihozott most barna lakkot, amit a fenti képen is láthattok. 

Amennyiben valaki nem szereti naprakészen követni a divatot, a visszatérő klasszikus színekkel nem foghat mellé. Ez a körmök esetében a piros. (Egyébként a legtöbben ezt is kéritek!)  A hidegebb idő közeledtével a sötétebb árnyalatai kedveltek.

A szürke is most már évről évre tartja a helyét a slágerek között, szépen is mutat. 

Feketét a bevállalósok választanak, minden ruhához megy és a hiedelmekkel ellentétben nem rokker vagy emós , hanem elegáns. 

A  nude szinek most már évszaktól függetlenül bármikor jó választást jelentenek, a tél közeledtével lehet egy picit a rózsaszínes helyett a mandula vagy tejes kávé árnyalat felé hajlani (kávé függőknek például!). Akár fényes akár matt felülettel.

És az idei aktuális slágerek még: a kék ,a világos és sötét egyaránt. A vörös különböző árnyalatai a narancsostól egészen a meggyig slágerek lesznek biztosan, a nagy cégek ugyanis ezekkel is frissítettek. Még mindig tartja magát, hogy simán lehet több is egyszerre egy kézen, nyilván egymáshoz passzolva kiválasztva. Egyébként egy a biztos: minden szezonban az ápolt kéz és köröm a legdivatosabb! Az ünnepek felé közeledve pedig úgyis egyre többen kéritek majd a csillámos változatokat!

Brigi, a Secretnails szalon tulajdonosa, elérhetősége ITT

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr4012826358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása