Nesze!szer

Smikeltávolítás profiktól profiknak

2017. szeptember 07.

 

 

gently_off_wipes_ambient_cmyk_72.jpg

 


Te mivel szeded le a sminket? Ugye, nem felejted el sose! Most új híreink vannak, elég menő cuccok!Tüntesd el arcodról a sminket és kényeztesd bőrödet egy lépésben a MAC sminklemosó termékcsaládjával!

Gently Off Eye and Lip Makeup Remover
Csupán fel kell ráznod, a többid bízd az olaj és a víz keveredésére, a dupla hatásért! Kétfázisú formulája még a legmakacsabb vízálló szemfestéket és a rúzst is eltávolítja. Gyengéd, nem irritál. uborkakivonatot és damaszkuszi rózsavizet tartalmaz a bőr nyugtatására a és felfrissítésére. Nem igényel öblítést. Eltávolítja a vízálló sminket, bőrgyógyászatilag és szemészetileg tesztelt, nem okoz aknét pattanást.
Ára: 6.300 Ft,-


Bulk Wipes
Gyorsan és kényelmesen távolítja el a sminket, a foltokat, a szennyeződéseket és az erős maszkot, mindeközben pedig kondicionálja a bőrt. Az arcot tökéletesen felkészíti a sminkre vagy a hidratálásra. Tele van bőrvédő E-vitaminnal. Frissítő, praktikus csomagolása tisztán tartja a kendőket és megakadályozza a kiszáradásukat, hogy bárhol, bármikor használhasd.
Ára: 8.900 Ft,-

Nesze!Dóri

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr5212802790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása