Nesze!szer

Kardashian klán. Jó, de hányan vannak és kik ők?

2017. augusztus 06.

 

nintchdbpict000272791084-e1476293746816.jpg

 


A csapból is ők folynak, mégsem tudod, hogy kik azok a Kardashianek? Megkíséreltük a lehetetlent, és – a teljesség igénye nélkül - összeállítottuk szerteágazó családfájukat.


A Kardashian és a Jenner család napjainkra Amerika (és a világ?) leghíresebb pereputtyává nőtte ki magát, hála a botrányokkal teletűzdelt reality showjuknak. A csillogás és a hírnév előtt a Kardashian nővérek idejét a DASH névre keresztelt ruhaüzletük vezetése töltötte ki egészen 2007-ig, amikor is nagyot fordult velük a világ, hiszen elstartolt a valóságshow első epizódja. (Amely azóta egyébként tizenhárom(!) évadot megélt.) Jöjjön tehát a lista a családtagokról, akik emberek százezreit képesek a képernyő elé ültetni és akik miatt egy rakás terméket vásárolnak.

Kris Jenner (61)
A lányok édesanyja, egyben első számú menedzsere. Kétszer ment férjhez, első házasságáról annyit tudni, hogy ura OJ Simpson barátja volt. Pletykák szerint neki is viszonya volt vele. Négy gyermeke született Robert Kardashiantől, Kim, Khloé, Rob és Kourtney majd 1991-ben elváltak. Második frigyében Bruce Jennertől (mostanra Caitlyn Jenner) két leánygyermeknek adott életet Kendall és Kylie, 2014-ben azonban ők is elváltak. Kris 2014 óta Corey Gamblelel alkot egy párt.

Kourtney Kardashian (38)
A Kardashian klán legidősebb tagja, aki színművészet-spanyol szakon szerzett diplomát az Arizónai Egyetemen. Kourtney úttörőnek számít a televíziós szereplésben, merthogy 2005- ben már feltűnt a képernyőn, a Filty Rich: Cattle drive valóságshowban. Saját műsorukban leginkább viharos szerelmi élete miatt került többször is reflektorfénybe. (Ex)embere Scott Disick, gyerekeik Mason, Penelope és Reign. Hivatalosan 2015-ig alkottak egy párt, majd 2016-ban bejelentették, hogy adnak még egy esélyt a kapcsolatuknak, elsősorban a csemeték miatt, de a kapcsolatukat ez sem tudta megmenteni. (A képernyőt látva Scott nem egy egyszerű eset....)


Kim Kardashian West (36)
Valószínűleg a leghíresebb családtag, aki a Forbes TOP 100 hírességének listáján a 42.helyen landolt. Kim kezdetben sok időt töltött Paris Hiltonnal és Lindsay Lohannel, a köztudatba azonban akkori szerelmével, Ray J-vel készült szexvideójával robbant be, 2007-ben (egyes hírek szerint az anyja csinálta a botrányt, hogy Kim végre befusson). A Kardashian valóságshow nyolc hónappal később indult. Azóta Kim saját smink és parfüm márkát alapított, létrehozta a „kimojis” telefonos alkalmazást, emellett számtalandivatfotózáson részt vesz, és a Dancing With the Stars-ban is feltűnt. Kétszer házasodott, először 2011-ben az NBA egyik játékosával, Kris Humphriesal (a frigy mindössze 72 napig tartott), másodszorra pedig a rapper, Kanye West mellett találta meg a boldogságot 2012-ben. (2014-ben volt az esküvőjük.) Lányuk, North West, 3, kisfiúk Saint West 1 éves és a hírek szerint újabb baba jön, de azt nem Kim hordja ki egy betegség miatt.
Kimet a provokatív szelfik királynőjének is hívhatnák, amelyekkel gyakorta felrobbantja az internetet. Kardashian kisasszony eltökélt szándéka volt betörni a mobiltelefonpiacra is, ezért 2014-ben megjelent első, iPhone és Androidra kifejlesztett játéka a Kim Kardashian: Hollywood. Minden jel szerint ez a húzás betalált rajongói körében, celebünk ugyanis 1.6 millió dollárt kaszált a játék megjelenésének mindössze ötödik napján. Ehhez képest villámcsapásként jött a hír még tavaly októberben, hogy párizsi hotelszobájában Kim fegyveres rablás áldozata lett, és mint utóbb kiderült, csak a szerencséjének köszönhette, hogy nem erőszakolták meg. Érthető módon megviselték a történtek; sokáig terápiára járt és egy időre a közösségi oldalakról is eltűnt. A pechszéria ezzel nem ért véget, januárban ismét otthonukra törtek, ezúttal a már említett DASH ruhaszalon kreációi estek a tolvajok áldozatául, mintegy 1600 dollár értékben. De nem valószínű, hogy Kim ezek miatt otthon fog csücsülni formás fenekén. 


Khloe Kardashian (32)
Khloe, a család megmondóembere, aki feltűnő frizurájával és drasztikus fogyásával égette be magát a köztudatba. (Utóbbiról egyébként könyvet is írt, sőt mi több, önálló tévéműsorba kezdett.) Lamar Odom, kosárlabda játékossal 2013-ig éltek párban, bár ez a kapcsolat sem volt éppen felhőtlen. Mindössze egy hónapnyi ismertség után egybekeltek, 2013-ban Khloe benyújtotta a válókeresetet, majd miután segített Lamarnak lejönni a
drogokról, 2016-hivatalosan is elváltak útjaik.Azóta hírbe hozták French Montana rapperrel, jelenleg pedig szintén egy kosárlabda játékossal, Tristan Thompsonnal randizik.

Kendall Jenner (21)
Kendall mindössze 12 éves volt, amikor először feltűnt a képernyőn, azóta nemzetközileg elismert modellé cseperedett (Victoria’s Secret, Chane, Givenchy, Marc Jacobs…csak néhány név azok közül, akikkel együtt dolgozik), 2016-ban pedig a Forbes magazin beválasztotta a legjobban kereső szupermodellek közé. Kendall aktív használója a közösségi médiának, ugyanakkor szeret elhatárolódni idősebb féltestvéreitől, gyakran hangsúlyozza, hogy ő elsősorban Jennernek érzi magát, élete legfőbb területeit pedig szeretné megóvni a nyilvánosságtól.

 


Kylie Jenner (19)

A familía legfiatalabb tagja 2016-ban megalapította a Kylie Cosmetics kozmetikai céget, méghozzá a saját maga tervezte kollekciókkal, azért, hogy a nagyérdemű számára is elérhető legyen a tökéletes „Kylie look”. A paletta elsősorban folyékony rúzsokból és szájfényekből áll, többségük vegán. Ja és brutál jók. Kylie már most szép vagyont keresett.

 

kris-jenner-16.jpg


Rob Kardashian (30)
A legtitokzatosabb családtag, aki eltűnt a képernyőről, miután cukorbetegséget diagnosztizáltak nála. (Ez mondjuk azért is érdekes, mert a cukorbetegség általában említett lelki oka a szeretetlenség). Egyébként Black Chynával való szerelmi élete ad még okot sok-sok bulvár cikk megjelenésére. Gyermekük Dream Renée Kardashian, de közös életük hol jó, hol rossz álomhoz hasonlít. 

Caitlyn Jenner (67)
A tévétörténelem feltehetően soha nem feledi a pillanatot, amikor Kris és Bruce bejelentették elválnak, Bruce ugyanis nőként akarja hátralevő életét leélni. Egy korábbi interjújában azt mesélte Diane Sawyer műsorvezetőnek, hogy nyolcéves kora óta nőnek érzi magát, ezért kicsit olyan számára, mintha átverte a feleségeit. A transznemű olimpikon már a ’80-as években megkezdte a hormonkúrát, de felhagyott vele, miután találkozott Krisszel. Maga mögött hagyva a múltat, Caitlyn Jennerként született újjá, a tiszteletreméltó döntés előtt pedig a Vanity Fair egy elegáns fotósorozattal tisztelgett. 2015-ben elnyerte a Glamour magazin, az év nőjének járó díját, valamint könyvet is írt, amelyben bepillantást enged élete eltitkolt részleteibe. Ja és a MAC-nél is lett kollekciója!

Egy biztos, erről a famíliáról hallunk még majd eleget! 

 

kardashian-jenner-relationship-tree.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr1812721228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása