Nesze!szer

Katalin hercegné: ezért is imádunk!

2017. augusztus 01.

 

style_nine_com.jpg

 


Kate Middleton járjon bárhol a világban, a megjelenésére sosem lehet panasz, hiszen az mindig makulátlan (tudatos Bak!). Sehol egy kósza hajtincs, vagy elkenődött szemfesték, őfelsége teljes valójában egyszerűen tökéletes. Így vélekedtek erről azok a lengyelországi fiatalok is, akiket az a megtiszteltetés ért, hogy a királyi pár legutóbbi látogatásának alkalmával válthattak néhány szót Kattel.
Magda Mordaka – 21 éves tanuló – megosztotta élményeit a The Mirrorrel: „Hatalmas rajongói vagyunk a királyi családnak, ezért nagyon izgatottan vártuk ezt a napot. Kíváncsiak voltunk, vajon milyen ruhát fog viselni és magával hozza-e a gyerekeket? Amikor azonban gyönyörűnek és tökéletesnek neveztük Katalint, ő kedvesen megjegyezte: ez nem így van. Csak a smink teszi.”
Mi a magunk részéről eddig is csodáltuk a hercegnét, ettől a megnyilvánulásától pedig sikerült még jobban becsempésznie magát a szívünkbe - hisz ő is emberből, kedves emberből van. 
Nesze!Dóri

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr9212678373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása