Nesze!szer

Felvirradt végre a szempillák hajnala és új MAC is nyílik!

2017. június 30.

 

big_bold_lash_ambient_cmyk_72_1.jpg

 

Ezen a nyáron minden a szempillák körül forog! Legalábbis a MAC-nél, ahol kikiáltották a pillák forradalmát, éllovasuknak pedig a BOLD& BAD Lash szempillaspirált választották.

Felkészültél? Csatára fel!

Egyszerre vakmerő és pimasz, valamint forradalmian új és praktikus a MAC szempillaspirálja, amellyel tökéletes sminket készíthetsz 360 fokban a pillák tövétől egészen a végekig. A kétvégű csomagolásban külön kefe kapott helyet a felső és az alsó pilláknak, mindkettő más-más formulával. A nagyobb kefe azonnali dúsító hatást ad a felső pilláknak, a kisebbik pedig szétválasztja az alsó pillákat.

A MAC BOLD &  BAD spirál őrjítően jó hatását júliustól tudod tesztelni magadon (7 000 Ft). Ráadásul, ma új MAC store nyílik az Árkád Douglas üzletében. Mi megyünk is. Jössz? 

Nesze!Dóri

 

mac_boldandbadlash_mascara_white_72dpi_1and2_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr1712627003

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása