Nesze!szer

Ahol a piros a szépségápolásban is tilos

2017. június 21.

 

 

orly1.jpg

 

 

A világ vallásai nagyon sokfélék, ami az egyikben teljesen természetes dolog, az a másikban szigorúan tilos. Tudtad például, hogy a muszlimoknál nem engedélyezik a körömfestést? Merthogy az „gátat emel” a bőrre, és megakadályozza, hogy a víz maradéktalanul elérhesse a hívek kezét a szertartásos mosdás során. Az Orlynál azonban mertek nagyot álmodni, és egy forradalmi újítással áthidalták a kultúra és a szépségápolás közti szakadékot.

A Muslim Girl nevű internetes magazinnal karöltve az Orly megalkotta az első kóser körömlakk márkát, a #HalalPaint-et, ami egyszerre víz- és levegőáteresztő. „Rengeteg nő kényszerül kimaradni az új divathullámokból, ezért találtuk ki a #HalalPaint-et. Muszlim nőktől (nemcsak) muszlim nőknek.” – hangsúlyozta az oldal főszerkesztője Azmia Magane a kollekció sajtótájékoztatóján. A vegán, kegyetlenség-mentes körömlakkok alkotóelemei az

Iszlám állam egész területén szabadon használhatóak, emellett olyan értékes hatóanyagokat tartalmaznak, mint az argánolaj, a B5-, illetve a C-vitamin. A hatféle árnyalatú kollekció júliustól elérhető a halalpaint.com oldalon, addig is a türelmetlenek leadhatják előrendeléseiket, potom 49 dollárért.

Nesze!Dóri

Forrás, képek: popsugar.com/beauty

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr3412611027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása