Nesze!szer

Antidepresszáns szombatra

2017. június 09.

 

onismeretut.jpgEgészségben élni, annyit jelent, hogy egyensúlyban élsz Önmagaddal és a világgal. Tudati egyensúlyról beszélek, melyben tudod, hogy a világon minden tükör számodra. Hiszen csak a tükör által érted meg Önmagad és fejlődsz ebben az ismeretben. Ebből következik, hogy fontos vagy Önmagad számára és ezt nem mástól várod el. Képviseled Magad, de közben nem taposol el senkit. Türelmesen megfigyelsz és a jeleket Önmagad megértésére vonatkoztatod. 
Abban a pillanatban, hogy elvéted, már jönnek is a tünetek. Sőt minél tudatosabban éled az életed, a legkisebb kihagyás is a tudatosságod folyamatában, már a tünetképzést segíti. Viszont, ha ismét Magadat helyezed a megfigyelésed előterébe, már be is indítottad a gyógyulás folyamatát. Nehéz? Döntés kérdése. Ha így kezded élni az életed, sok minden megvilágosodik és nem akarsz már másképp élni. De ezt az életmódot nem a testi egészségért műveled, hanem az Önismeret ŐNMAGAD ismerete miatt, a világ megértése végett, amely egy idő után már nem kint és bent érzését kelti, hanem egységként kezelt felismeréssé válik Benned. Sok sikert az úton!

Kalo Jenő 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr3412567323

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása