Nesze!szer

Letűnt korok frizurái újragondolva

2017. június 09.
hajj1.jpg
A Jean Louis David szalonja valódi időutazásra csalogat minket ezen a nyáron. A mostani hajkollekció újraértelmezve kelti életre a hetvenes évek hippi frizuráit, a nyolcvanas évek aszimmetrikus rövid fazonját, de akár a kilencvenes évek rock stílusából is inspirálódhatunk. Számunkra elsőre szokatlannak tűnt, hogy olyan hajviseletünk legyen amitől alig vártuk, hogy megszabaduljunk... Aztán végignéztük a képeket és azt gondoltuk: bárcsak már a '80-as években is létezett volna Budapesten JLD szalon (merthogy az első üzlet 1961-ben nyitott Párizsban) és akkor talán szívesen néznénk vissza magunkat a régi fotókon...
1970:
Hosszú frizura, fokozatos és oválisra vágott az arc körül - emlékeztek még erre a jellegzetes fazonra? Tupírozás a fej hátsó részén, majd az egész hajtömeg hajsütő vassal való hullámosítása, aminek tartósságát az Urban Style Design Spray segíti.
 
1980:
A grafikus 80-as évek ihlette aszimmetrikus rövid frizura nagyon strukturált, fokozatos és tépett. A fiús hatást ellensúlyozza a tarkó kiemelése, ami dögös megjelenést eredményez. A hajtövek megemelését a Dry Set Volume exkluzív technikája segíti. 
1990:
Talán a '90-es évek hajai állnak a legközelebb a mai trendekhez: a kiindulópont fokozatos, tépett bob frizu, ami lehet volumen nélküli egyenes, vagy oldalra fésült Texture Powder-rel felborzolt frizkó is.
Természetesen ebben a szezonban sem maradhat el a JLD Bar á Styles szolgáltatásának kiterjesztése, amivel 2 új hajviseletet is kipróbálhattok akár ballagásra, szalagavatóra vagy esküvőre.
A szalonban nagy szakértelemmel bíró ügyes és kedves lányok várnak, ahol egyébként kozmetika és kéz- és lábápoló szekció is van.
Nesze!Dia

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr412581009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása