Nesze!szer

Primer, ami csak másodszorra...

2017. május 10.

 

isadora_face_mist.jpg

 

A primer is egy újkori dolog, régen nem használtunk ilyet, csak rajzoltunk. Viszont nagyon hasznos! Az IsaDora sajtótájékoztatóján találkoztunk a Face Mist-tel, amire azt mondák primer, fixáló és hidratáló is egyben. Elsőre nem jött be. Gyakorlatilag úgy éreztük, egy adag ragadós vizet fújtunk a kezünkre. Itthon elő sem vettük egy jó darabig. Aztán jött egy nap, amikor valahogy előkerült. Hosszú program volt aznap, ráadásul rohanásos, ami azért szárítja is a bőrt rendesen. Smink alá vetettük be elsőre. Már nem volt olyan ragacsos feeling, de jól esett az arcnak. Utána jött rá a bb és a többi dolog. A felhordott rétegek pedig elég jól tartottak és nem másztak el napközben. Ez elég örömteli volt.

Azóta vetettük már be a make up tetejére is, az se volt rossz. De inkább az első rétegnek tetszik a dolog. Ad egy pici ragyogást is, utazáshoz például elég okos ötlet elvinni magunkkal. Rózsagyökér és élesztőkivonat adja az energiát és csökkenti a fáradtság jeleit, a a napraforgó olaja pedig puhítja a bőrt, a ricinus meg fixál. Nem olcsó, de elég nagy adag. Nyárra kiváló választás!

IsaDora Face Mist 100 ml - 5 200 Ft

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr6312494905

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása