Nesze!szer

Wow! Itt vannak a MET gála legkülönlegesebb ruhái!

2017. május 02.

 

 

metkezd.jpg

 

metmeg.jpg

 

Az év legkülönlegesebb divateseménye tegnap este zajlott (itthon is szuper volt az Elle Fashion Days és a Fashion Weekkel kapcsolatban is jövünk!). Idén Rei Kawakubo japán tervező előtt tisztelgett mindenki.

A legszebb és legkülönlegesebb ruhák felvonulása, a Met gála idén kevéssé sikerült botrányosra, már, ami a cuccokat illeti. Persze, volt azért piros függöny és kivillanó mindenféle is azért rendesen. Cara Delevigne Chanelben pompázott, Rihanna Comme des Garçons alkotásban, Gigi Hadid Tommy Hilfigerben, Katy Perry pedig egy piros lepel alá bújtatta magát ( Maison Margiela by John Galliano). Volt itt H&M is, Nicki Minaj, Future, Ashley Graham, Jourdan Dunn, Sasha Lane, Joe Jonas és Stella Maxwell az ő egyedi ruháikat viselték a Metropolitan Művészeti Múzeum Divatintézete számára rendezett gálán. Candice tündökölt, Kendall Jenner pedig La Perlában mutatta meg vonalait, Madonna Moschinót viselt és egész visszafogott volt. Blake Lively Chanelját pedig külön kiemelnénk és még mutatnánk, mennyire nem takarta hátulról semmi Bella Hadid popsiját, meg Celine Dion combját sem. Jó mazsolázást! 

bella_hadid_met.jpg

 

celine_dion_met.jpg

 

Ps: ez tulajdonképpen egy jótékonysági esemény, reméljük, pénz is gyűlt bőven! 

 képek: vogue, h&m

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr9412472847

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása