Nesze!szer

Megtaláltuk az igazit! Nyerd meg te is a Triumphtól!

2017. április 03.

 

 

jessica1.jpg

 

 

Ó, hogy az ember mit össze keresi életében az igazit! Minden szinten... pont két napja láttuk a Nem kellesz eléggé című filmet sokadszorra és mindig az a tanulság, hogy nem, nem szabad megalkudni. Valami ilyesmire épül a Triumph legújabb kampánya is, amibe egész konkrétan beleszerettünk. (Utáljuk a bugyuta hirdetéseket, amikor egyszerűen egysejtűnek nézik a vásárlót és mindenféle trükk és tipp nélkül mondják kb azt: vegyél!) Ezért tetszik most nekünk a Triumph új hirdetése, ami egész egyszerűen kedves, cuki, fantáziadús és ötletes. Volt már előtörténete ennek, hisz tavaly indult útjára ez a a kampányuk és sok-sok díjat nyertek is vele, nem mellesleg pedig 42 millió ember látta a világon. A mostaninak is Jessica Hart a főszereplője, aki egy bájos animált figura tulajdonképpen a filmben. Ő keresi minden alkalomra az igazi fehérneműt magának. A Triumph így mutatja meg, hogy legyen akár üzleti megbeszélésről, akár estélyi ruháról van szó, vagy sportolásról, akár fürdőzésről, náluk mindenre megtaláljuk a megoldást a Triumph kollekcióiból.

Mondjuk, nem mellesleg jelen pillanatban is egy ilyen márkájú darab van rajtunk, most jöttünk be a futásból. Te milyen alkalomra vagy bajban az "igazi" fehérnemű megtalálásával? Segíthetünk? A Triumphnál személyre szabottan kapsz tanácsadást, hogy tényleg úgy álljon rajtad a melltartó, ahogy azt te megálmodtad. 

Mit szólnál, ha te is nyernél egy Triumph szettet úgy, hogy elviszünk téged egy tanácsadásra is? Nincs más teendőd, mint megosztani ezt a posztot és válaszolsz, melyik modell tetszik az alábbi fehérneműk közül, amelyeket ezen az oldalon látsz ITT. 3 napig megy a játék. És mondjad még el nekünk, hogy melyik alkalomra keresed az "igazit"?

Ps: olyan jó lenne, ha minden másban is ilyen könnyű lenne megtalálni az igazit!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr1712397403

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása