Nesze!szer

Pont így vagyok jól

2017. március 26.

 

vasarnapi_spiris.jpg

 

 

Annyian, de annyian kérdezik, hogy mitől vagyok jól. Pont ettől. Hogy megtanultam akkor is jól lenni, hogy bármi is történik körülöttem. Hogy megtanultam azt, hogy nincs gond, ha valaki  csúnyát mond rád de akkor, ha az Anyukámra azt mondják a metróban, menj arrébb, te öreg k.. a, na, na, ezt kellett elsajátítanom, hogy ilyenkor, ne engedjek neki uzival senkit a nevemben. A félelem csak félelmet szül, mindig.  Ha híradót nézel és elhiszed,  amit mondanak, csak rosszabbul leszel. Ha reggel kilenckor már azt mondod,de gonosz ez a világ, tizenkettőkor még inkább az lesz.

Nem hiszem.hogy bármi jobb lenne, ha mindenki ideges. Sokkal szebb lenne minden, ha elfogadnánk és szeretnénk egymást. Vagy megtanulnánk elengedni egymást. Akinek mennie kell, hát menjen...ne húzza le tovább az életünk. 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr7212372445

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása