Nesze!szer

A műtőasztalról selfizett a kismama

2017. március 19.

 

csaszarno1.jpg

 

Reggel gondolkodtunk azon, úgy általában: hogy van-e határa az életünk megosztásának - egy ismerősünk kórházba való facebook becsekkolása késztetett bennünket némi gondolkodásra.

Csodálkoztunk is, amikor találkoztunk ezzel az oldallal, ahol az anyuka a császármetszés utáni percekben már képet postolt újszülött babájáról és magáról, meg apukáról, még a szülőasztalról. Fura helyzet, hisz a császármetszés ugye egykoron és elvileg életmentő műtét volt a baba és a mama számára, persze nincs annál örömtelibb, ha egy kicsi megszületik. Nyilván pontosan tudjuk, hogy Amerikában sokan "kérik" a császárt, hisz félnek a szüléssel járó fájdalomtól. Ám, aki épült már fel császármetszés után, az tudja, nem egy leányálom azért ez. Mindegy, ez nem ránk tartozik. Mindenesetre nagyon jól sikerülhetett a császár, ha a mama így tudott mosolyogni és baba is mintha már nevetne néhány perccel erre a világra való érkezése után. Mutatjuk a kicsi későbbi képeit és a bomba mamát, a pici bébivel. És itt jegyeznénk meg, minden anyuka gyönyörű és a kicsire és egymásra figyeljetek, ne arra, hogy négy héttel a szülés után már nádszálkarcsúak legyetek. 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr512334273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása