Nesze!szer

Leánykérés a sarki fények alatt: romantika a köbön!

2017. március 10.

 

 

northern-lights-couple-proposal-dale-sharpe-3-58c162f074526_880.jpg

 

Ezt a saját rovatunkat, ahol időnként igen romantikus leánykérésekről számolunk be, azért szeretjük - mert így megmutathatjuk, igen, vannak még férfiak. Vannak még úriemberek, akik nem átallják megkérni a barátnőjük kezét úgy, hogy egy skandináv utazásba csomagolva a sarki fény türkizes háttere szolgáltassa a kelléket a nagy kérdés feltevéséhez. (Szóval csajok, nem minden pasi hülye és lusta és fúj!) 

Dale Sharpe ugyanis csak annyit mondott Karlie Russelnek, egy selfit szeretne nyomni, ezért rendezi be a terpet. Dale ugyanis fotós. Most pedig már vőlegény is. Karlie ugyanis igent mondott. Hihetelen szép és romantikus az egész. Na jó, mutatunk még róluk néhány képet. Sok boldogságot nekik, mi pedig felkapcsoljuk ebben a szép időben a szobában a lámpákat. 

 

 

 

 

northern-lights-couple-proposal-dale-sharpe-5-58c1630385ffb_880.jpg

 

northern-lights-couple-proposal-dale-sharpe-6-58c16305d0111_880.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr512327503

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása