Nesze!szer

Radírozd házi készítésű kozmetikummal a szádat, mert az jó és kész!

2017. február 15.

 

 

szajradiros.jpg

 

 

Elképesztő sokszor mondtuk már el, úgy általában, hogy egy rúzs akkor mutat szépen a szájon, ha az megfelelően van ápolva. Persze, kevesen tudják még mindig, de a száj radírozása ige fontos. Főleg ilyenkor, amikor csak az nem fújja az orrát, akinek nincs. A fűtés, a hideg levegő az utcán nem a legtutibb, cserepesedésnek indulhat minden. És ilyenkor nem elég csak balzsammal kenni, le is kell radírozni rendszeresen. Szerencsére már nagyon sok márkánál kapható szájradír, de te is készíthetsz magadnak otthon, mert konkrétan nagyon egyszerű - és olcsó is. Amennyiben készítesz egy tetemesebb adagot, simán adhatsz belőle a barátnődnek, anyukádnak, testvérednek is. Mondjuk is, mit vegyél elő otthon hozzá:

- barnacukor (de ha nincs, sima kristálycukor is szuper hozzá)

- méz

- olivaolaj

 

Az adagot te döntöd el, már egy kanálnyi barnacukorból kiindulhatsz simán. Amennyiben sokat készítettél, egy csatos üvegben elrakhatod. Vigyázz, ne túl sok olajat adjál hozzá, csak pont annyit, hogy kenhető legyen. Mint ebből is kitűnik, semmi mást nem kell tenned, csak összekeverni a hozzávalókat. Puszi!

 

homemadesugarlipscrub.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr3512258446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása