Nesze!szer

Hisztis hét elé nézünk, figyelj magadra!

2017. február 05.

 

 

hisztis_het.jpg

Az előtted álló héten hullámokban megint nagyon intenzívvé válnak az idei év energiái

Ez azt jelenti, hogy könnyen tapasztalhatsz erős hangulatingadozásokat, amit érzelmi túlérzékenység fűszerez meg az előtted álló héten. Az intuitív energiák ezen a héten is rendkívül intenzívek lesznek. Érdemes reggelente spirituális védőburkot készítened magad köré. Elég ha elképzeled, hogy egy erős és ellenálló burok vesz körül, ami minden negatív energiát kívül tart.

Ez most azért is nagyon fontos, mert különbséget kell tenned a kívülről érkező, mások érzelmi állapota által okozott érzések és a belülről érkező intuitív útmutatások között. Az előtted álló héten nagy valószínűséggel fontos döntést kell meghoznod, amiben szerepe lesz az intuícióidnak, a vágyaidnak és a józan eszednek is. Három képességedet kell ezen a héten együtt használnod, és ez része az új spirituális energiák gyakorlatának, amely segít neked egyensúlyt találni az életed minden
területén.
Schilling Péter számmisztikus

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr2312184868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása