Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Nesze!szer

Pajkos ajándék, mert ilyen is van!

2016. december 21.

 

 

konyhas_szexes2.jpg

 

Millió és millió cég keres meg bennünket, hogy ajánljuk a termékeitek nektek karácsonyra. Amit ara érdemesnek tartunk, azt meg is írjuk, de ez az esetek igen kevés százaléka, mert nem olyan sok a különlegesség. Viszont. Most kiderült, hogy számunkra is van új a nap alatt (vagy Hold alatt?)

Valahogy eddig azt gondoltuk hogy a mindenféle szexjátékokat csak sötét utcák elbújt lebujaiban lehet vásárolni és úgy, hogy az ember zacskót is húz a fejére. De kiderült, ezt mi nagyon rosszul gondoltuk, sőt. A DM-ben lehet vásárolni elég pajkos kis szetteket. Pici vibriket, kis síkosítókat, többféle kiszereléses dobozka. Nagyon szép csomagolású dolgok ezek, rajta mindegyiken a 18 pluszos felirat, így csak nem adja oda anyuka a gyereknek vásárlás közben. Vicces az egyik felirata: Angyaloknak, akik a csúcsra vágynak. Szóval, ez egy érdekes ajándék tipp a számotokra. Párban, pár nélkül, mindenki, ahogy gondolja, vagy érzi... ízlés szerint, ahogy a recepteknél mondják. Több variáció van (ITT például tájékozódhattok). Tényleg ízléses az egész, nem taszító. Most megpróbáljuk nem leírni azt a poént, hogy azoknak, akik tényleg örülni szeretnének a karácsonyfa alatt... ja, leírtuk. Sebaj. Szóval, a DM-ben még megvehetőek a dobozok, boldog karácsonyt mindenkinek!

 

ajandekcsomag_felnotteknek.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr712059569

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása