Nesze!szer

SJP új illattal jön a piacra!

2016. szeptember 15.

 

sjp_uj_illat.jpg

 

 

Hiába, SJP nem nyugszik és igaza is van. Mindjárt indul az új sorozata az HBO-nak és ezen az őszőn új illattal is piacra kerül. Azt mondja, imádja a régi kreációját, a Sexy-t, de lássuk be, afelett eljárt az idő. Nincs mese, újat alkotott, melyen állítólag évek óta dolgoztak már.

Stash lett a termék neve neve és ez egy erőteljes parfüm lesz. Fás-aromás illatnak ígérkezik, grapefruit, fekete bors és zsálya. Aztán nyilván jön a pacsuli, a fa, a liliom és a pisztácia, de a végére beköszön még néhány erőteljes jegy, mint például a vetiver és újabb fás összetevők. Az üveg elég tetszetős és ez is azt sejteti, nem egy könnyed kis izé, ráadásul férfiak is használhatják, illetve sőt. A reklámból így hírlik,  olyan a Stash, mint egy szexi európai férfi... Na, erre elég kíváncsiak vagyunk, így is, úgy is.. mert azért nem mindegy, hogy franciára asszociálunk avagy bácsalmási úriemberre (bocsi bácsalmásiak, nem úgy értettük, ha értitek!) Mondjuk, jó kérdés, a válásról szóló sorozat indításakor érdemes indulni egy parfümmel? Nem a boldogságot kéne imidzsként eladni. Mindegy, a sikere nem a mi pénztárcánkat nyomja majd valószínűleg... sajnos.

stash_uveg.jpg

 

stash_sjp_ad_1.jpg

 

stash_behind.jpg

 

stash_sjp_ad_3.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr9511708547

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása