Nesze!szer

Reggeli Nesze

2016. augusztus 17.

 

 

kamila-grygus-elzbieta-tomiak-01-620x930.jpg

 

Az álmod eléréséhez egy dologra van csak szükséged: hitre. Hinni magadban akkor is, amikor valamit elrontasz. Soha el nem felejteni, hogy bár olykor minden távolabb kerül, ennek még koránt sincs vége, ha Te nem döntesz úgy.
Akarod még? Igen! Bezárult egy ajtó? Hát kinyitsz egy másikat vagy bemászol az ablakon! Hagyd, hogy a kreativitásod szárnyat kapjon! Mutasd meg, mi van benned és lehet, hogy ez a kolosszálisnak tűnő probléma ad majd egy zseniális ötletet!
Emberből vagy, elkerülhetetlen, hogy olykor hibázz, ilyenkor nem feladni kell, hanem időt adni magadnak, hogy erőt gyűjts, átgondold, és talán rájöjj, hogy rosszul közelítettél a helyzethez.
Ne gondold, hogy nem sikerülhet, csak mert nincs, aki támogatna és megkönnyítené a harcodat. Hány álom, hány siker sztori indult el egy kopott albérletből, csak mert a falak között egy ember álmodni mert... és nem nyugodott, amíg valósággá nem tette… Nem volt semmije és nem is volt rá szüksége, mert szépen lassan mindent megteremtett magának. Nem a pénz, a hit volt az igazi fizetőeszköze.

Manna Owell

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr6810421514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása