Nesze!szer

Akarsz izzadni? Ha nem, akkor ezt próbáld ki!

2016. július 26.

 

 

izzadas1.jpg

 

Az elején szeretnénk elmondani, hogy természetesen tudjuk, minden szervezet más és más. De. Kaptunk nemrégiben egy izzadásgátlót. Először kiröhögtünk. Tényleg. Azt ígérte, 5 napig tart a hatása. Nem is használtuk jó darabig. Aztán egy este bevetettük. A leírás alapján cselekedtünk, fürdés után fújtuk magunkat. És úristen, ez döbbenetesen jó. Brutálisan. Nem tudjuk, mit tesz a szervezettel, de napokig tartott a hatása. Ennél kényelmesebb nem sok létezik, az biztos, rákattantunk. Ha valami, hát ez nagyon, de nagyon kényelmes, el is feleded, hogy megint kenned kéne magadat. 

Hatásmechanizmusa Az összetevők kétféle hatást fejtenek ki: az egyik az úgynevezett asztringens (izzadásgátló) hatás, melynek során „megnyújtják” a verejtékmirigyek csatornáit, a másikkal pedig átmenetileg lezárják azokat. Mindkét hatás csökkenti a verejték képződését. Alcloxa összetevőjének köszönhetően elkerülhetőek az esetleges irritációk, így nagyon kíméletes a bőrhöz. A spray hatékonysága a benne lévő összetevők megfelelő arányának köszönhető (ezek, mint minden kozmetikai termék esetében, titkosak), amelynek révén hatékony, de kíméletes izzadásgátló hatás érhető el. - ezt a hivatalos leírásból idéztük.

Amire figyelj! Soha, de soha ne használd borotválás vagy gyantázás után. Úgy konkrétan leégeti a bőrt és napokig furán fogsz mozogni. De ennél praktikusabb cucc nem létezik, ha mondjuk hétvégézni mész. Mert nem kell izzadásgátlót is vinned magaddal. Este, fürdés után használjad, úgy hat! Nem olcsó, viszont felszorozva a napi használattal, szerintünk megéri. (És mi klasszikus variációban, hónaljban próbáltuk, de a leírás szerint más testrész izzadására is jó. Ezt nem tudhatjuk...)

Idros Izzadásgátló 2 doboz 6 980 Ft

 

idros-5-izzadasgatlo-spray-300-300.png

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr458912664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása