Nesze!szer

A By Terry csodálatos arctisztító rituáléja megújult, nyerjél belőle!

2016. július 03.

 

 byterry_nyeremenyes_kezdo.png

 

 

 

A By Terry márka mindig őrületes hatással van ránk, már a teljes pozitív értelemben. A rózsa kivonatos termékeik igen csodásak, kozmetikai kezelésen is vettünk már részt ezek segítségével a Madison Parfümériában (facebook oldal ITT.)... hát, az egészen biztos, hogy az kényeztetés volt a javából. És sminket is kaptunk már többször is, úristen, de élveztük, szerettük viselni! Ha valami jelzőt kéne találnunk ezekre a szépségekre azt mondanánk: romantikusan igényes kozmetikumok. De most igazából azt szeretnénk elmesélni nektek, milyen új tisztító család jelent meg a márkánál. Soroljuk, miből is áll ez! Vigyázat, mindegyik annyira finom illatú, hogy függő leszel tőlük! 

 

By Terry Cellularose Cleansing Oil

Elixír, az arc és a szemkörnyék kíméletes tisztításához. Ereje a kiváló minőségű növényi olajok (fehér rózsa és cseresznyevirág kivonat, valamint jojoba és olíva olaj) kiegyensúlyozott arányában rejlik, Könnyedén távolítja el a szennyeződéseket, sőt, még a vízálló sminket is, tehát nyárra kitűnő választás.Száraz bőrön is alkalmazható!

150 ml - 17.900 ft

By Terry Cellularose Hydra Toner

Kezdjed a napot egy igazán energetizáló ébresztővel, ami friss, akárcsak a reggeli harmat! Ez a revitalizáló folyadék pillanatok alatt formába hozza az alvás után gyűröttnek tűnő arcbőrt. A lágy és alkoholmentes formula gyengéden tünteti el a szennyeződéseket, és húzza össze a pórusokat. A tenyérbe öntve néhány csepp elegendő az egész arc felfrissítéséhez, könnyed mozdulatokkal vigyük fel, majd ütögessük a bőrbe, ezáltal segítve a felszívódást. Már az illata is felüdít!

150 ml - 17.900 ft

By Terry Cellularose Nutri Pure

Sminklemosó, ami sokkal több, mint csupán egy krémes arctisztító. Hatékonyan és gyengéden tisztít a szennyeződésektől, lágyan bevonva a bőrt, hibátlanul tiszta és selymes bőrt hagyva maga után, zsíros utóérzet nélkül. Száraz arcbőrbe masszírozva az arc és a szem környékén egyaránt használható.

 125 ml - 17.900 ft

By Terry Micellar Water Cleanser

A micella ugye az utóbbi egy-két év nagy felfedezése számunkra, a By Terry sem maradhatott ki ebből. Ez egy víz alapú sminklemosó, a frissítő ragyogásért. Üdítően friss, amely kíméletesen távolítja el az arcról és a szemkörnyékről a sminket és a szennyeződéseket. Használatát követően az arcbőr friss, sugárzó és tiszta. Minden bőrtípusra alkalmas, antioxidáns tartalmú fekete rózsa, és ragyogást fokozó fehér rózsa kivonattal teszi a bőrt rugalmassá és hidratálttá. Ugye, milyen rózsásan hangzik? Mert az is!

 160 ml 16.600 ft

By Terry Dual Exfoliation Scrub

Ez egy varázslószer tulajdonképpen. Ultra-gyengéd kettős hatású hámlasztó gél, használata után a bőr sugárzó és kiegyensúlyozott. Micro-peeling hatásának köszönhetően, puha bőrfelszínt varázsol, visszaállítva annak ragyogását. Masszírozás közben olaj állagúvá alakul, vízzel érintkezve pedig tej textúrát ölt. Száraz bőrön mindennap használható, masszírozás után vízzel leöblítve. Csodát tesz, tényleg!

 100 g - 19.300 ft

Ez utóbbi radírból nyerhetsz egyet, ha megosztod és lájkolod ezt a postod. És válaszolj egy kérdésünkre, a facebook oldalunkon. Hol kaphatóak a By Terry termékek itthon?

 

 

cellularose_dual_exfoliation_scrub_packshot_new_juillet_2015_a4.jpg

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr418859680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása