Nesze!szer

Cipőmániások a neten!

2016. július 01.

 

mastercard_cipos_anyag.jpg

 

 

 

Marilyn Monroe úgy énekelte anno, hogy a nő legjobb barátja a gyémánt. Pedig szerintünk leginkább egy szép cipő az, amiért igazán megdobban a szívünk. Az utóbbi években a gyönyörű topánok gyakorlatilag az ékszer kategóriába léptek, már nem titkoljuk senki elől ezt a szenvedélyünket. Van, aki a magas sarkakért van oda, van, aki a sportosabb fazonokat kedveli és akadnak nyári papucs szerelmesek is. Egy igazán szép kincset fellelni nem is olyan nehéz, ám nem mindig könnyű. A netes vásárlás korszaka már a lábunkat is elérte és bőszen rendeljük is a világhálóról a darabokat. Már akkor, ha tudunk bánni ezzel és pontosan ismerjük azt, mi is a fontos nekünk. 

Első lépésként nem árt tudni pontosan, mekkora a lábad. Ez a méret változhat, így akár a rendszeres sportolás abbahagyása, vagy a szülés is okozhat akár egy-két szám eltérést is. Legyünk tisztában magunkkal. 

Mindig nézd meg, az aktuális oldal mit ír magáról. Általában saját mérettáblázatokat is mellékelnek.

Mérd le a lábadat. Van, akinek a rüsztje magas és ezáltal néhány darab biztosan ki van zárva a számára. Ilyen esetben mindig küldjél egy levelet az oldalnak, mérjék le a cipőt belülről. Felesleges köröket ne fussál, hogy megrendeled, megjön, aztán nem megy bele a lábad, pedig a topán csodás.

Olvasd el az oldalon, ha van ilyen, miből is van az általad kiválasztott darab. Akinek izzékony a lába, ne válasszon csupa műanyag darabot, mert bármilyen szuper védelmet is használ, egy idő után csúszkálni fog benne a lába. 

Mindenképp nézd meg a cipőről az összes nézetet, amit képként felad az oldal. Mert lehet, hogy a sarka pont nem olyan, mint amilyenre te gondoltál, vagy elsőre nem is látod, hogy kivágott a kis topán elől! Legyél figyelmes!

Érdemes megnézni a szállítási költségre vonatkozó pontos leírásokat! Nyilván legjobban a free shipping feliratnak örülünk, de nincs kizárva, hogy örülsz, milyen olcsó egy darab, berakod a kosárba és hupsz, mire megérkezik, már egy fél ház ára lesz belőle. Minden kisbetűs részt olvassál el pontosan emiatt. 

A méret a lényeg! És tényleg! Itt kell leginkább azt kell figyelembe venned, honnan rendelsz. Amerikából, Angliából, vagy Európa más részéből. Más ugyanis a méret. Illetve még a márkára is figyeljél. Van, ahol külön van a női és a férfi méret és van, ahol ugyanaz. Általában minden oldalon találsz táblázatot, ami pontosan az ő általuk használt adatokra vonatkozik. 

Kuponok, kuponok és kuponok! Nem is gondolád, ha nem ügyelsz az aktuális lehetőségekre, mennyit spórolhatsz. Akár egy pár cipő áráért kapsz kettőt. Sok webes felületnél gyűjthetsz pontokat, amit aztán levásárolhatsz. És az akciók mindig iszonyat jók, figyelj a készletkisöprésekre. Sok cég nagyon ügyesen már az első vásárlásod után ad a következőhöz kedvezményt. Na, ez a komoly rákattanás. Ajánlatos, ha vásárlás előtt eldöntöd, mennyit szeretnél költeni és ahhoz tartod magad. Hajrá!

Néhány cím, amit mi igen kedvelünk és sosem csalódtunk, sőt... és mellékelünk egy mérettáblázatot is, ami hasznos lehet a női lábak pontos ismeretéhez!

 

shein.com/ (Itt most óriási árleszállítás van, megőrülsz, milyen gyönyörű színű mokaszínek vannak például, de a balerínák mellett se menj el, akár flittereset is találsz!)
asos.com/women/ (Ó, hát ez mindig az aktuális divat fellegvára! Mi tűsarkút rendeltünk már innen, ami elképesztően gyönyörű, ráadásul kényelmes is. Szerintünk árban is sokszor a legtutibb!)
topshop.com/ (A csíkostól a full pinkig, a leopárd mintásig, a pöttyösig a legjobb lelőhely. Ja, és ami fontos, igazi bőr cipőket is találsz, tehát elég menő a minőség!)
forever21.com/ (Saruban most ők a legtutibbak, az egészen biztos. Ráadásul már náluk is tart a leértékelés a nyári topánokra, egy metál szandálba bele is szerettünk!) 
riverisland.com/ (Ezt az oldalt azért szeretjük, mert tele van limited editon cipővel. Ha most felnézel hozzájuk, olyan arany csodákat és köves szandálokat látsz, hogy nehéz lesz nem mindent megrendelni... Nekünk egy őrületes magas talpú cipőnk van innen, ami még sose jött velünk szembe az utcán!)
newlook.com/ (Alapdarabokat találsz náluk leginkább. Egyszerű, kék pántos szandál, fehér tornacipő, fekete nyári szépség, minden alkalomra. Az árak és a méretek is teljesen rendben vannak, jó vétel lesz minden!)

 

 

new-shoe-size-chart-women.jpg

 

 

A fenti oldalakon való vásárlásnál már nemcsak MasterCard vagy Maestro bankkártyával, de akár a MasterPass megoldással, mobiltárcával is kényelmesen és gyorsan fizethetsz. A MasterCardnak pedig köszönjük az együttműködést, amivel ez a cikk létrejöhetett, minden további nagyon praktikus tudnivaló a netes vásárláshoz ITT található. 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr338794496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása