Nesze!szer

Steiner Kristóf heti útjelzője

2016. március 13.

 

 

negativ.jpg

 

Ne mérgezd magad!

Észrevetted már, mennyire “lehúz” magával egy passzív-agresszív ember energiája? Ha negatív helyen tartózkodsz, ne lepődj meg, ha végül magad is is negatívvá válsz - nem számít, mennyire vagy pozitív gondolkodású ember: hiába a legjobbak a szándékaid, előbb- utóbb biztosan hatni fog rád a körötted lévők negativitása.

Milyen következménnyel jár, ha irigyek, haragosak, féltékenyek vagy szándékosan bántó megjegyzéseket lövöldöző emberek társaságában vagyunk? A válasz egyszerű: irigységgel, haraggal, féltékenységgel vagy bántással. És bár a körülöttünk lévő emberek hírvivők, akik megmutatják nekünk, mi az, amit meg kell tanulnunk önmagunkkal kapcsolatban, a tanulság levonása után érdemes tovább állni – senkinek sem kell szenvednie egy olyan ember mellett, akinek az aurája csupa destruktív energiát áraszt magából. Sok ezer éves feljegyzések igazolják, hogy a különféle spirituális ösvények fényt, színt, energiateret különböztetnek meg az emberek körül.

Az indiai hagyomány „Prána”-nak nevezi az egyetemes energiát, a kínaiak pedig “Csi”-ként emlegetik ezt az energiamezőt. A kabbala egyszerűen csak “Fényről” beszél – amely minél erőteljesebben ragyog valaki körül, annál igazabb emberrel találkoztunk, és ha alig érzékelsz kisugárzást, az azt jelenti, hogy az adott ember fáradt vagy beteg. Karen Berg, a Kabbala Központ spirituális igazgatója szerint amikor valaki hazudik, vagy negatívan reagál, az aurája megváltozik, s ezt a negatív vibrációt sugározza. Az aura sokat elmondhat spirituális és fizikai létezésünkről - Kirlián-fotográfia kimutatja az energiát emberekben, állatokban, de még növényekben is. Egy kis odafigyeléssel te is megtanulhatod érzékelni az aurát – és hidd el, megéri odafigyelni rá.

Miért? Mert ha hosszú időn keresztül vagyunk kitéve negatív hatásoknak, lyukak jelennek meg a saját auránkban. “Amikor elegendő számú lyuk jön létre, az teret nyit a betegségek és a depresszió megjelenésének. Még a legigazabb emberek is áldozatul eshetnek a negativitásnak, lehetővé téve, hogy életmódjukká váljon az.” – tanítja Karen. Jó hír azonban: bármilyen mélyre is kerülsz, mindig van kivezető út. Ha egy olyan közösség részei vagyunk, mely segíthet abban, hogy megváltozzunk, s azzá a legjobb önmagunkká váljunk, akivé lennünk kell, akkor életünk végére érve, többet mondhatunk annál, hogy "Nos, elfoglalt voltam!"

Ezen a héten állj meg egy pillanatra, ülj le, és gondold át: lehet, hogy olyan emberek vesznek körül, akik vakondtúrásból csinálnak hegyet, miközben az igazán lényeges dolgoknak hátat fordítanak? Az igazi barát segít a fejlődésben és arra inspirál, hogy többek legyünk, többet tegyünk és többet adjunk.

Fényes hetet.

facebook.com/KabbalaKozpontMagyarorszag

facebook.com/SteinerKristofOldala

whitecityboy.com

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr788470314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása