Nesze!szer

A mindennél könnyedebb és csodásabb Lancome tavasz itt van!

2016. február 18.

 

lancome-spring-2016-from-paris-with-love.jpg

 

 lancome-spring-2016-from-paris-with-love-1.jpg

 

lancome-spring-2016-from-paris-with-love-3.jpg

 

 

Párizsban járunk. Kopog a cipőnk sarka a kockakövön, minden lépést visszhangoznak a falak. Tűsarkakon billegünk, de egyenesen, határozottan és közben kis dalt is dudorászunk magunkban. Kedves, gyerekkori, csilingelő dallam ez. Süt a nap, gyengécskék a sugarak, de már érezzük a bőrünkön az erejét. Pasztell ruhát vettünk ma fel, hisz vidám ez a nap nagyon.  És tudjuk, hogy az utca végén egy pohár pezsgővel várnak bennünket. Ilyen hangulatú a Lancome tavaszi kollekciója - szerintünk. Édes, bájos, kedves és különleges. 

 

lancome_spring_2016_makeup_collection2.jpg

 

Fantasztikus darabokból áll az egész. A színek gyönyörűek, azt láthatjátok. És két olyan csodálatos újdonság is van a kollekcióban, ami egész egyszerűen megdöbbentően cuki, szépséges és kihagyhatatlan. Mi azóta a táskánkban hordjuk ezt a 9 színből álló kockaságot, ahogy megérkezett. My Parisian Pastels a neve és úgy használod, ahogy csak szeretnél. Csillogást adhatsz vele az arcnak, visszafogott fényt a dekoltázsnak, higlightot a szemhéjadnak, vagy üde színt a szemednek. Egész egyszerűen káprázatos. Ecsettel és ujjbeggyel is dolgozhatsz, csak a fantáziád szabhat határt. Nekünk eddig puszta kézzel jött be legjobban a felvitele, nagyon finomat ad fényt és csillogást. De mutatjuk, mennyi finomság és báj van még a kollekcióban. Nagy kedvencünk még a vízálló ceruzák és a Vernis In Love lakkok, ezek az árnyalatok vannak:

148 Corail de Ville, egy tejes-turmix szerű barackszín
149 Jaune Grands Boulevards, egy savasság nélküli citromsárga.
146 Rose Haussmann, egy csodálatos kékes-rózsaszín.
153 Bleu Ciel Parisien, egy finom azúrkék köntös
lancome_spring_2016_makeup_collection3.jpg
A Blushról meg szerintünk nem kell beszélni, mert látjátok, mennyire csodálatos. Ez a másik limitált újdonság. Az egész kollekció bájos, de közben vintage jellegű külsőt is kapott. Szerintünk ez idén kihagyhatatlan, ha szereted a francia finomságokat és a sminkeket! 
My Parisian Pastels17 000 Ft
My Parisian Blush 10 500 Ft
Hypnôse szemhéjpaletta 15 300 Ft
Hypnôse Khôl Waterproof a 6 700 Ft
Vernis in Love  5900 Ft
lancome_spring_2016_makeup_collection4.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr808400438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása