Nesze!szer

Rio 2016: az USE tervezi az olimpiai formaruhákat

2015. december 11.

 

 

rio_gyoztes.jpg

 

Ennél menőbbet elképzelni sem tudunk. Végre a magyar sport felfedezte az igazi magyar divatot! Ma ugyanis kihirdették, hogy milyen formaruhákban mennek majd sportolóink a következő olimpiára. 3 tervező, illetve tervezők voltak az utolsó körben versenyben, a Nubu, a The Four és a USE Unesed. Schiffer Miklóstól, Siklósi Erikig, vagy a Glamour főszerkesztőjéig, Maroy Krisztáig, sokan sportolókig voltak benne a bíráló bizottságban.

Minden kollekcióban találtak valami igazán jót, ám a végére úgy tűnt, a USE győzte meg a bírákat legjobban. (Ne feledjük, hogy Ralph Lauren és Giorgio Armani is tevezett már olimpia formaruhát, mi pedig legélénkebben a pipacsos Makány Márta darabokra emlékszünk ugye a hazai felhozatalból!).

Számunkra igen tetszetős, hogy amíg cool is, amit Füzes Eszter, Godena-Juhász Attila és Tóth András tervezett, hordható és kényelmes is, az ezeket tesztelt sportolók beszámolói alapján. Tetszik, hogy elszakadtak a piros-fehér-zöld vonaltól, de mégis megmaradtak azért a színek. Jók a vonalak, a sz Mutatunk a lookbookból is képeket és mindhárom döntős kollekciót a tervezőkkel együtt is. És egyébként pedig, hajrá magyarok, végre szuper cuccokban fogtok vonulni a megnyitón!

 (forrás: glamouronline, valasz.hu,)

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr678156772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása