Nesze!szer

A 2016-os trendszínek a lélekre hatnak: rózsakvarc és derű

2015. december 04.

 

pantone_colors_2016_rose_quartz_serenity_fashionisers.jpg

 

 

 

pantone_jovore3.jpg

 

Minden évben megírjuk nektek, a Pantone mit javasol jövő évi trendszínnek. Most megint megtörtént a bejelentés, viszont a következő esztendőben nem egy, hanem két árnyalat fog uralkodni a ruháktól a sminkekig. A Rose Quartz és a Serenity. Rózsakvarcnak és derű, vagy derűs kéknek fordíthatjuk ezt. Mindkettő finom, a lélekre ható árnyalat. Ezeket a kiválasztott színeket a Pantone bizottsága ugye mindig a világban zajló események és trendek befolyása alapján döntik el. Az elkövetkező években, sajnos Európában elég zajos napokra kell számítanunk az előrejelzések és jóslatok szerint. Így pont jól fog jönni a lelkünknek ez a két kis finom hatás. A rózsakvarcot mi egyébként is használjuk és szeretjük, mert abszolút jó irányba hat, ha kicsit tudatosan bánsz vele (éljenek a gyógyító ásványok!). A szeretet, a szerelem jelképe is, aki új férfit szeretne bevonzani, az a kövekhez értők tanácsai szerint hordjon magánál rózsakvarcot. Ne túl csiszoltat, minél csiszolatlanabbat.  

 

rozsakvarc.jpg

 

 

Az ókori görögök egyenesen úgy tartották, hogy a rózsakvarcot Eros, a szerelem istene küldte a Földre, hogy vele a szerelem és kibékülés őserejét ajándékozza az embereknek. Állítólag jókapcsolatokat, szerelmet és lelki sebek begyógyulását hozhatja még, ha használjuk. Az íróasztalra helyezve harmónikusabbá teheti azt, aki ott alkot. Az sem rossz ötlet,, ha a zsebedben hordasz egy ilyen követ és fontos megbeszélés előtt kicsit koncentrálsz a hatására. Kapcsolatépítő kőnek is mondják, most pedig már ruhád színével is ráerősíthetsz, mellyel igazán "trendi" lehetsz, (bár ezt a trendi kifejezést, hű, de nem kedveljük).

Ez az új, derűs kék pedig egyszerűen igazán jól passzol a rózsakvarc árnyalathoz. Nekünk mindkét meghatározott szín tetszik...mellesleg, az a vicces, hogy a 2016-os születésű gyerekek igazán menők lesznek, hisz általában ez a két árnyalat határozza meg a gyerekszobákat és a csecsemő ruhatárakat! "Trendesen" születnek majd...bocsi!

 

pantone_jovore2.jpeg

 

 

pantone_jovore1.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr878138694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása