Nesze!szer

A MAC Strobe Cream használata a csillogásért és egy interjú nektek!

mert ez a termék jóval megelőzte a korát...

2015. november 26.

 

 

gordon_espinet.jpeg

 

A MAC Costemics azóta már ikonikussá vált Strobe Cream nevű terméke pontosan 15 esztendeje indult el hódító útjára. Aki nem ismeri, az egy olyan gyors segítőtársat képzeljen el, amely pillanatok alatt, a megfelelő használattal persze, ragyogóvá teszi a fakó arcbőrt. Kevés lépéssel tudsz csillogást adni az arcodnak. Tele van hidratáló és frissítő növényi kivonatokkal, hatalmas dózisú zöld teával, ragyogást növelő komponenssekkel. A Strobe Cream fényvisszaverődő gyöngy részecskéket és antioxidánsokat tartalmaz amelyeknek köszönhetően simább és tisztább lesz a bőr, valamint ragyogó és hidratált. Most olvashattok egy igazi MAC nagyágyúval egy interjút és tippeket is adunk a használatához! 

 

Gordon Espinet, a M∙A∙C Cosmetics Artist training and development Vice President készült egy interjú az ikonikus Strobe krém használatáról, hasznosságáról. 

 

- Sminkmesterként számos trenddel találkozol, mit gondolsz miért most lett hirtelen ennyire népszerű a “strobing”?

- Azt gondolom, hogy a strobing az ellenkezője a kontúrozás trendjének, ami szinte uralja a közösségi médiát. Strobing a finomságról, a finom árnyalatokról és az elérhető, kiemelésen és ragyogáson alapuló szépségről szó. Az általa nyert megjelenés mindenkinek szól.

- Hogyan jellemeznéd a Strobe Krém összetevőit és hatását?

- A Strobe Cream egy könnyű hidratáló ami egy különleges kagyló-kivonat segítségével csillogást varázsol és a legtöbb arcbőrre alkalmazható. Finom vagy akár intenzív hatás is elérhető a krém használatával, függően attól, hogy mennyi terméket viszel fel a bőrödre.

- Hogyan ajánlod a Strobe krém felvitelét? Ujjal, ecsettel vagy pedig szivaccsal?

- Az egyik legnagyszerűbb tulajdonsága a Strobe Krémnek a sokoldalúság. Közvetlenül a letisztított arcra is felviheted, vagy ahogy én szeretem használni száraz bőrre a hidratáló krém után. A sminkszivacsot nem ajánlom applikációhoz, mivel beszívná a terméket magába, ezért inkább újjal vagy ecsettel való felvitelt javaslok. Ha az alapozód előtt használod, a teljes bőrképedet ragyogóvá teszi, ha az alapozás után viszed fel, akkor csak a kívánt területeket emeli ki az arcodon.

- Van valamilyen egyedi módszer, amivel előkészíthetjük a bőrt a Strobe kréme felvitele előtt? Mely termékekkel párosítható legjobban ez a krém?

- A Strobe Cream a legtöbb Prep + Prime termékre applikálható, azonban nem ajánlom hogy más ragyogást fokozó sminktermékkel együttesen vesslj be, A párban választott másik termék mindig matt vagy szatén legyen, a túl sok strobing túl sok, hivalkodó csillogást eredményez.

- Mondanál néhány jól bevált trükköt a termék használatához?

- A ragyogó összképhez egy pár csepp Strobe krémet keverek a folyékony alapozómba. Ám szeretem a terméket az alapozás után (Prep + Prime BB Beauty Balm) is bevetni az arc kiemelkedő részein, mint például az orrnyergen, a járomcsonton valamint a kulcscsonton.

- Véleményed szerint ez a termék alkalmas mindennapi vagy inkább csak alkalmi használatra?

- A Strobe Cream tökéletes a mindennapokban is. Próbáld ki a természetes ragyogó hatását az alapozódba vagy az alapozás után történő felvitellel, nem fogod megbánni! 

 

mac_st.jpg

 

Plusz tanács, a te bőrödhöz alkalmazkodva, ezeket vesd be a Storbe krémmel együtt:

Bőrtónus:

 Világos - Luna Cream Color Base és Lightscapde Mineralized Skinfinish

 Közepes - Bronze Cream Color Base és Golden Glow Mineralized Skinfinish

 Sötét – Bronze Cream Color base és Cheeky Bronze Mineralized Skinfinish

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr78116460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása