Nesze!szer

Anne Grande nagykövet lett

2015. október 30.

 

anne_grande1.jpg

 



Ariana Grande a Nickelodeon csatornán tűnt fel először a V, mint Viktória tini sorozat egyik főszereplőjeként. Onnan egyenes út vezetett a zeneiparba, aminek eredménye eddig két nagylemez, de állítólag gőzerővel készíti a harmadikat is. Idén sikerült betörnie a szépségiparba is, ugyanis nemrég piacra dobta a saját magáról elnevezett parfümjét. De talán a legnagyobb elismerés, hogy ő lett a MAC Viva Glam legújabb nagykövete! Ami azért nem rossz dolog 22 évesen, olyan énekesnők után, mint Rihanna, Miley Cyrus vagy Nicki Minaj. Egy biztos: ahogy elődei sem feltétlenül a jó modorukról híresek, a rossz kislányos viselkedés Arianatól sem áll távol... Az Ariana Grande rúzs és szájfény 2016 februárjától lesz kapható a magyarországi üzletekben.

(Zárójelben jegyeznénk meg, hogy visszafogtuk magunkat és nem játszottunk a Grande és a nagykövet szóval... nehéz volt!)

Nesze!Dia

 

anne_grande2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr668036000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása