Nesze!szer

A világ legrendesebb konyhai segítői a Russell Hobbs cégtől

2015. szeptember 28.

 

illu_kezd.jpg

 

 

Van már régóta egy problémánk. Illetve, nem is tudtuk azt, hogy ez egy probléma. Mindig csak figyeltük, amikor a pirítóst készítettük, hogy mikor lesz jó, mikor lesz kész - úgy kellett állni a konyhába, mintha a készenléti rendőrség tagjai lennénk. Ám most új barát érkezett hozzánk, aki leveszi a terhet a vállunkról. Iszonyatos jó, nem is értjük, eddig miért nem ismertük egymást. Kenyérpirító, alul színváltó gyűrűvel. Ez a gyűrűcske pedig elmondja, hogyan is áll a pirítónk:elindult, félig elkészült, mindjárt kész, elkészült. Tehát egyszerűen kommunikál velünk, színkódokkal. Pazar! Raadásul, a pirítási fokozatot is 6 variációból választhatjuk ki. Rozsdamentes acél az egész, és hát nem titkoljuk, iszonyat cool a kinézete - nálunk ez is szempont. Így stílusosan indul a reggelünk, ha pirítós a reggelink - hogy valami elképesztő furaságot mondjunk.

 

illu3.jpg

 

Az egész Illumina termékcsalád most nagy szerelmünk lett, a botmixer is ugyanezzel a fény technológiával dolgozik, van turmixgép is, vízforraló (lehet, hogy ez lesz a következő beszerzésünk). Colour Control a hivatalos megnevezése ennek a megoldásnak, ami a készülékeken megjelenik. Mondjuk, nagyon jó megoldás, meg ugye a színeket is imádjuk. Nem is olyan rossz érzés a randa, esős reggelen, amikor van egy kis fény a konyhában...

A Russel Hobbs Illumina Colour Control darabjait ITT tanulmányozhatod tüzetesebben, mi megyünk pirítani.

 

 

illu_4.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr277834822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása