Nesze!szer

Happy Girls kollekció és boldogabb leszel?

2015. szeptember 13.

 

 

esos_okt.jpg

 

essence “happy girls are pretty” trendkiadás

A boldogság a kulcs - mondja az essence az új kollekciójával! Pasztell barnával vegyítve, ez az október alapja náluk. Mondjuk is, milyen dolgok jönnek a következő hónapban, mert mi már átvizsgáltuk ezeket

Az új, ultra vékony szemceruzával könnyedén készíthetünk pontos tusvonalat magunknak, míg a kontúrozó szettel gyönyörűen kiemelhetjük arcunk szükséges részeit. A körmök hat különböző színben pompáznak majd októbertől, hat eltérő hatással, fémestől a lágyig. Az elragadó szivecskés körömreszelő is a kiadás kötelező darabjai közé tartozik! Légy boldog és ragyogj… az essence-el! - ez az üzenet az arcon is. A szemhéjpúder paletta két változatban kapható, 5-5 különböző árnyalattal, beleértve: a vanília, a barack, a pink, a szürke és a különböző barnás színeket. Cuki a csomagolás is, két változatot is beszerezhetsz.( 1299 Ft)  A sheer ajakbalzsam praktikus stick kiszerelésben érkezik, így mindig kézre esik a két választható árnyalat: az ízléses, lágy pink és az elragadó rózsa. A könnyed, hidratáló textúrát nagyon kényelmes viselni, így az eredmény puha és sima ajak - 849 Ft darabja. A multi colour pirosító az édes szívecskés, dombornyomott kivitelezésével a trendkiadás egyik legérdekesebb darabja, mely biztosítja a természetes, üde orcákat, friss csillogással, 1099 Ft-ért majd. Kontúrozó szett is érkezik a boldog csajok kínálatában. A matt kontúrt varázsoló púder gyönyörűen árnyékol, míg a világosabb, csillogó highlighter kiemeli az arccsontokat. A rugalmas textúra igazán könnyen kenhető.1249 Ft-ért rajzolhatsz más vonalakat magadnak. 

 

essence_happy_girls.jpg

 

A körömlakkok hat pasztell színben lesznek az októberi kínálatban, a matt hatástól a szaténig. A lakkok magas fedést biztosítanak, vicces a nevük is. Mi a nekünk legjobban tetszőt mutatjuk nektek. Ja, pofás körömreszelő is lesz a választékban, két variációban, mindösszesen 649 Ft-ért kérnek majd érte. 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr587782886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása