Nesze!szer

Boldog 75. születésnapot Samantha!

2015. szeptember 12.

 

 

sam_nyito2.jpg

 

sam1.jpg

 

A nő, akin nem fog az idő vasfoga. Jockey felesége, Samantha ugyanis ma ünnepli a 75. születésnapját... vagyis a megformálója, Linda Gray. Persze, most azt fogjátok mondani, hogy igen, biztos a plasztika miatt néz ki ilyen jól. De azért mindenki tudja, hogy Magdi anyusból sose lehetett volna ilyen szexi asszonyt varázsolni. Például. Tehát, le a kalappal Linda Gray előtt, aki mindig is bitang jó nő volt.

sam3.jpg

 

Egyébként senki nem tudott a sorozatban úgy inni, ahogy ő. Szombat lévén nem árt, ha este eszetekbe jut, mire is isztok... anno a Dallas-party eléggé divatos vol. Elő is szedtük a legendás epizódot, amikor az angolul Sue Ellennek hívott szereplő nagyon csúnyára itta magát. Jó, azért másikat is elővettünk, amiben sokkal disztingváltabb és épp válni akar a gonosz Jockey aputól. 

Boldog születésnapot, Linda Gray!

 

 

 

 

 

sam2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr167782098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása