Nesze!szer

​Braun Face - 2 az 1-ben készülék

2015. július 02.

 

 

braun_arc.jpg

Gondoltátok volna, hogy létezik egy olyan készülék, ami képes az arcunkat epilálni és tisztítani is egyszerre? A Braun márka gyártmányait mindenki ismeri és általában megbízik bennük. Legújabb innovációjuka Braun Face, ami lényegében a mélypórusú tisztítás és precíziós arc epilálás lehetőségét nyújtja. A világ elsőszámú arcepilátora és arctisztítója egy kb. 20 cm hosszú, cserélhető fejű, elegáns kütyü. Elsődleges, keskeny epiláló fejével eltávolít minden nélkülözhető szőrszálat a szemöldök, a felső ajkak és az áll környékéről. Nem mondjuk, hogy kellemes érzés, ahogy a legvékonyabb bőrrétegeinken tépkedi a szőrt, de az epilálás 200-szor gyorsabb, mint csipesz és a készülék akár négyszer rövidebb szálakat is eltávolít, mint a gyanta. Ez az eleme nem is szorul bővebb magyarázatra, na de mi az, amit tud még? A készülék fejeinek egyszerű cseréjével egy hatékony mélytisztító eszközzé alakítható át. Tisztító keféjének funkciója olyasmi, mint egy kézi arcradíré: percenként több mint száz mikrorezgéssel lazítják fel a szennyeződést és távolítják el az elhalt hámsejteket, mialatt a több mint tízezer sörte alaposan kitisztítja a bőrpórusokat. (Világos keféjének köszönhetően tényleg látható, ahogy az beszíneződik a nem kívánatos piszoktól...) Mi sima vízzel tisztítottuk az arcunkat, szerintünk az a legeredményesebb lemosó. A megtisztult arcbőr pedig segíti a krémek hatékonyabb felszívódását. A különböző tudású Szépségápolási Kefék közül pedig válogathatunk aszerint, hogy arcbőrünknek éppen milyen gondozásra van szüksége!
• Érzékeny Bőrre: Törődést igénylő, száraz bőrre. 
 Bőrradírozó kefe: Mélypórusos kezelés.
 Szépség szivacs: Habszerű felületével a szivacs alkalmas hidratáló krémek és olajok bemasszírozására, de kozmetikumok felvitelére is.
Ha nem tudnál választani, akkor létezik egy úgynevezett Bónusz Kiszerelés, ami mind a négy fejet tartalmazza. Ja és nem árt három havonta kefét cserélni.
A Braun arca pedig Jessica Alba, és ugye, ami Jessica Albának jó, az nekünk is csak az lehet! 
Nesze!Dia
A Braun Face alapkészülék ára 19 900 Ft, a kiegészítőfejek 6 499 Ft-tól kezdődnek
braun_arc2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr637587484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása