Nesze!szer

OlvasóNapló: Jóságszalon

2015. június 23.

 

josagszalon.jpg

 

 

Ez a könyv sokkal, de sokkal jobb, mint a borítója. Ezt tegyük tisztába az elején. (Nagyon kedveltünk a szerző korábbi műveinek különleges rajzosságát... bocsi!) A Jóságszalon igazi, nyári csajos olvasmány, de abból a fajtábólé, ami egészen és igazán jó az ember lelkének. Főhőse Lili, akinek az élete külsőleg fenékig tejfel, csak alacsony zsírtartalmú. Eléggé alacsony. Persze, ahogy elindul a történet, kiderül, hogy nincs is annyira kolbászból a kerítés Lili életében sem (úristen, éhesek vagyunk, vagy mi van?!) és jönnek a bonyodalmak is szépen, sorban. Pasik formájában először, persze... egy olyan lánynál, akinek fogalma sincs arról, hogy is megy ez az egész párkapcsolatosdi egyáltalán, mert ő rendezett körülmények között él szinte évszázadok óta. A többit természetesen nem meséljük el, mert olvasd el. Mi faltuk ezt a könyvet, de tényleg. Egy hétvége alatt végeztünk vele, annyira vitte az embert a sztori. A sztori, ami nemcsak habkönnyű, hanem mélységek is vannak benne és nem az a fajta, amikor a hősnőnek a legnagyobb problémája, hogy a cipő nem teljesen passzol a táskájához.

A csajos irodalom kategóriában is lehet felnőttnek lenni, ez volt az érzésünk, miután az utolsó betűt is elfogyasztottuk. Sok szeretettel ajánljuk, akár strandra, akár jó idő hiányában a lakásban való lelket építő ücsörgéshez is. Térjetek be a Jóságszalonba!

Papp Diana: Jóságszalon (Bookline) - 2 542 Ft

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr507567290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása