Nesze!szer

Oscar de la Renta újratöltve

2015. április 22.

 

oscar-de-la-renta-2016-spring-wedding-dresses22.jpg

 

 

 

New Yorkban zajlik a Bridal Week, erről már tudósítottunk nektek, hisz Makány Márta is kiállít éppen. Gyönyörűbbnél gyönyörűbb esküvői ruhák jelennek meg a standokon, kifutókon. Oscar de la Renta, aki a nagymestere (volt) ennek a műfajnak, sajnos, már nincs köztünk. A brandet most Peter Copping viszi tovább. Kiválogattuk a legérdekesebbeket a debütáló kollekcióból. Úgy látszik, követi a hagyományokat, melyeket cseppet sem bánunk. Mit gondoltok, méltó a márkához?

 

 

New Yorkban zajlik a Bridal Week, erről már tudósítottunk nektek, hisz Makány Márta is kiállít éppen. Gyönyörűbbnél gyönyörűbb esküvői ruhák jelennek meg a kifutókon. Oscar de la Renta, aki a nagymestere (volt) ennek a műfajnak, sajnos, már nincs köztünk. A branded most Peter Copping viszi tovább. Kiválogattuk a legérdekesebbeket a debütáló kollekcióból. Úgy látszik, követi a hagyományokat, melyeket cseppet sem bánunk!

fter taking the helm as creative director last year, Peter Copping debuted his first bridal collection for the Oscar de la Renta brand. With over twenty looks including flower girl dresses, the all white runway show embraced traditional bridal style including floral embroideries, lace embellishments and tulle. Although traditional, the selection of wedding dresses was made for a diverse group of brides. One maxi gown all-lace number would be perfect for a bohemian, beach wedding while another short frock with a high neckline would be a nice pick for a younger bride.

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr787389496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása