Nesze!szer

Ez most a legmenőbb arcszépítészeti eljárás: Ultherapy

2015. április 22.

 

ultherapy.jpg

Annyiszor, de annyiszor kérdezitek tőlünk, milyen kezelésre menjetek, mi most a legnépszerűbb, legkorszerűbb... ezért is született ez a post. Ugyanis jelentjük, jelenleg az Ultherapy a number one. Igaz, hogy mélyen, nagyon mélyen a pénztárcába kell nyúlni érte, de ódákat zengenek róla az azt kipróbálok. Plasztikai sebészethez hasonló hatású eljárás, de kés nélkül. Szinte megemeli a bőrt. 

Az Ultherapy az egyetlen olyan arcplasztikai eljárás, amely felületi metszés, vágás, így látható seb nélkül képes a megereszkedett bőrfelület visszaemelésére. Nincs látható nyoma a beavatkozásnak, nincsen lábadozási idő. Amitől még különleges, az az alkalmazott csúcstechnológia: a precíziós mikrofókuszált ultrahang különböző kezelőfejek segítségével képes a bőr különböző mélységeire hatással lenni (4,5 mm, 3 mm és 1,5 mm), és ezekben a rétegekben a korábbi kollagéntermelő funkciókat újraaktiválni, ezáltal egy természetes épülési-szépülési folyamatot beindítani. A kollagén egy természetes fehérje, amely a bőr fiatalosságáért felel tónusosan, feszesen és rugalmasan tartva azt. Az öregedéssel együtt a régi kollagén elfárad, nem termelődik újra, így egyre kevésbé képes ellenállni a gravitációnak, ereszkedni kezd. Ezt a folyamatot előzi meg vagy állítja helyre az Ultherapy azáltal, hogy új kollagén termelését váltja ki a bőr különböző rétegeiben, s szépen fokozatosan teszi újra tónusossá, feszessé, rugalmassá a kezelt felületet az arcon, szemhéjakon, nyaki részeken vagy dekoltázson. Az alkalmazott mikrofókuszált ultrahang az optimális 67 °C-ra melegíti fel a mélyben a szövetet. Ettől a hőhatástól a kollagén megsemmisül, a falósejtek eltávolítják, majd a 60-90 napos regenerációs időszak alatt a szervezet öngyógyító hatására beindul a kollagén újratermelődése, megemelkedik a bőr, létrejön a lifting hatás. A bőrszövet a kezelés hatására gyakorlatilag önmagát építi újjá, így idegen anyag szervezetbe kerüléséről szó sincs! 
A kezelés alatt a kezelést végző egészségügyi végzettségű hölgy mindhárom kezelőfejjel, tehát három különböző mélységben kezeli le az arcot, biztosítva ezzel azt, hogy a legmélyebb rétegben lévő kollagén (4,5 mm) - ami a bőrszövet tartásáért, rugalmasságáért felel -, és a 1,5 mm mélységben lévő kollagén - ami az apróbb ráncokért felel -, is újratermelődjön. Az Ultherapy nem felvarrás, nevezzük inkább megemelésnek: természetes folyamat, amely ugyanazt a végeredményt képes biztosítani, mint egy ráncfelvarrás, csak éppen közel sem olyan drasztikus módon és egyáltalán nem mesterkélt végeredménnyel. A páciens nem egy új, túlfeszített, húzott arcot kap, hanem fiatalabb önmagát természetes mimikával és életteli tekintettel. Ez azért nem rossz, ugye...
Az Ultherapy eljárásnál jelenleg nincs hatékonyabb és biztonságosabb módszer a korosodás sok bosszúságot okozó kísérőjének, a bőrmegereszkedésnek a kezelésére. 
A kezelés jellemzően 60-150 percet vesz igénybe, ez leginkább a kezelendő felületek mennyiségétől és nagyságától függ: egy szemhéjkezelés rövidebb ideig tart, mint egy teljes arc, ahogy a toka is hamarabb kész van, mint a dekoltázs. 
 
A kezelés alatt apró, rövid mikrofókuszált ultrahangenergia-löketek érezhetők a bőr felsőbb és alsóbb kezelt rétegeiben. Legtöbben némi hőt éreznek, esetleg nagyon apró tűszúrás szerű pattogást. Vannak páciensek, akik némelyike komfortzónájának és fájdalomküszöbének különbözőségéből adódóan fájdalmas érzésnek írta le az ultrahang-besugárzás idején tapasztaltakat, azonban ők is hamar elfogadták, hogy ez csupán a kollagéntermelő sejtek reaktivizálódásának nagyszerű előjele. 
 
Utána általában enyhe bőrpír jelentkezhet, de ez maximum egy órán belül elmúlik. Ezt követően a kollagén újraépülés miatt pár napig enyhe érzékenység, húzódás tapasztalható, a kezelést követő napon egy-egy területen ödémás lehet az arc, ami szintén hamar visszahúzódik. Mivel az Ultherapy természetes energiával működik, egyéb mellékhatásokkal nem kell számolni. Mi nem próbáltuk még, de láttuk már a hatását egy ismerősünknél. Konkrétan olyan, mintha kinyílt volna a tekintete, mintha nagyobb lenne a szeme... pedig, csak megemelkedett a bőr. Tényleg drága kezelés, de akinek nem gond, az gondolkodjon el rajta! Ja, és olyan 3-5 éven át tart...és még dekoltázst is tudsz emeltetni vele!
Akit érdekel ITT talál még mindenféle infókat! 
 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr967386642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása