Nesze!szer

Színésznők Romani design ruhákban a kifutón, végre öröm a deszkákon!

2015. április 13.

 

romani_kezdo.jpg

 

 romani6.jpg

 

romani7.jpg

 

Meséltük már nektek, hogy jártunk egy különleges bemutatón a múlt héten az Akváriumban, leánykori nevén Gödörben. A Nemzetközi Roma Nap apropóján színésznők léptek színpadra, az általunk igen kedvelt Romani Design divatstúdió idei kollekciójának darabjaiban.  Ezek a ruhák mind a roma kultúra motívumait használják, magas színvonalon megalkotva.  Gryllus Dorka, Kiss Diána Magdolna, Láng Annamária, Ónodi Eszter, Pető Kata, Szabó Vera, Sághy Tímea, illetve az Örkény színház színészei: Bíró Kriszta, Für Anikó, Hámori Gabriella és Kerekes Éva mutatta be a közönségnek a darabokat. Közben pedig vérpezsdítően jó zene szólt a dj jóvoltából. Még az új amerikai nagykövet is tiszteletét tette, igen érdekes volt, ahogy ült a széken, mögötte pedig  két marcona testőr védte...

A ruhák egyébként szuper gyönyörűek, simán hordhatóak. És büszkék is voltunk ám, hogy milyen ügyesek színésznő barátnőink a nem színházi színpadon. Plusz jó érzés volt, hogy végre egy bemutató, ahol mosoly volt a modellek arcán! Köszönjük, hogy ott lehettünk, felemelő érzés volt!

 Fotók: eurolex és TMC 

tmc_dorka_romani_desing.jpg

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr157364364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása